Dk pvp build

Witam, ostatnio dobilem na moim DK 100 lvl i zaczynam grać pvp. Niestety jestem papierem i inni gracze bardzo szybko mnie zjadaja, i tu pojawiaja sie moje pytania:

-Którym specem lepiej grać na pvp Frost czy Unholy

-Jaka rotacja skilli

-Gearować się najpierw za honor, czy zbierać set za conquest

-Jakie glyphy i kamyki

Przy okazji jeśli ktoś gra na serwerze Burning Legion i miałby ochotę wprowadzić amatora w end-game może się odezwać, z wielką przyjemnością możemy cos razem pograć :)

1. Frost jest dobry pod battlegroundy gdzie trzeba robić dużo aoe bursta. Unholy lepszy pod areny bo ma większą przeżywalność.

2.Rotacji skilli nie wiem ale wpisz sobie np. unholy dk pvp wod guide i ci wyskoczy.

3. Najlepiej idz na azshran i rób te world eventy czy jakoś tak to zaraz zbierzesz itemy.

4. Tak jak w punkcie 2

Czyli od poczatku skladać set za conquest?

Czyli od poczatku skladać set za conquest?

A co innego chcesz robić z conquestami? :blink: Odpowiedź brzmi: tak. Jeżeli jednak nie masz gearu za honor, to nie wróżę Ci wielu partnerów do aren, czy miejsca w grupie rbg. To co możesz dziennie wyfarmić bez aren/rbg, bez wypruwania sobie żył to ok 3k conquest (daily shit itd.).

Witam, ostatnio dobilem na moim DK 100 lvl i zaczynam grać pvp. Niestety jestem papierem i inni gracze bardzo szybko mnie zjadaja, i tu pojawiaja sie moje pytania:

-Którym specem lepiej grać na pvp Frost czy Unholy

-Jaka rotacja skilli

-Gearować się najpierw za honor, czy zbierać set za conquest

-Jakie glyphy i kamyki

Przy okazji jeśli ktoś gra na serwerze Burning Legion i miałby ochotę wprowadzić amatora w end-game może się odezwać, z wielką przyjemnością możemy cos razem pograć :)