Dla grających w Last Chaos

Jestem ciekawy jaka jest wasza opinia, ponieważ w mojej gildi są duże spory na ten temat. Która klasa z z Last Chaos jest najlepsza, oczywiście każda ma swoje wady i zalety, głupie pytanie ^^ Może, kim bardziej lubicie grać?? :-P

Ja najbardziej lubie grać Rogue, chciaż aktualnie gram Archerem ale rogue grałem prawie rok i myśle że jeszcze będę nim grał, bo najlepiej mi się nim gra ;-)

[ Dodano: 2008-08-30, 15:01 ]

Hmmm....Sorcerer się nie zmieścił :-/

Jeśli ktoś na niego głosuje niech napisze to pod spodem...

Hehe, jak ja grałem w Last Chaos to oczywiście Tytan.

Odrazu spodobał mi się jego wygląd. Zaciekawił mnie, także pod względem swych umiejętności w walce. Grając czułem się jak Tytan ;D. Ciekawie wyglądałem z 2 metrowym mieczem na pleckach i do tego fajne skille w walce miałem. Ogólnie grało się przyjemnie.

Heh, także wyrażanie emocji tą postacią było zabawne:D

Knight aler mam wrazenie ze ten temat to sztuka dla sztuki...........

healer.

uwielbiam grac bowem , poza tym jest malu healerow i kazdy taki, w gildii jest na wage złota

OK więc:

1. Rogue (4)

2. Tytan (3)

3. Healer (2)

4. Knight (2)

5. Mage (1)

6. Sorcerer chyba (0) -.-

Tyle chciałem od was wiedzieć temat można zamknąć.

Jestem ciekawy jaka jest wasza opinia, ponieważ w mojej gildi są duże spory na ten temat. Która klasa z z Last Chaos jest najlepsza, oczywiście każda ma swoje wady i zalety, głupie pytanie ^^ Może, kim bardziej lubicie grać?? :-P

Ja najbardziej lubie grać Rogue, chciaż aktualnie gram Archerem ale rogue grałem prawie rok i myśle że jeszcze będę nim grał, bo najlepiej mi się nim gra ;-)

[ Dodano: 2008-08-30, 15:01 ]

Hmmm....Sorcerer się nie zmieścił :-/

Jeśli ktoś na niego głosuje niech napisze to pod spodem...