Znalazłem przypadkowo gdy bot mi oglądał ten syf na lockerz ^^
Swoją drogą fajny gadget, tylko nigdy bym tego ostrza z metalu nie zrobił w trosce o swoje palce w razie wypadku...
Swoją drogą fajny gadget, tylko nigdy bym tego ostrza z metalu nie zrobił w trosce o swoje palce w razie wypadku...
No, fajnie, bardzo fajnie mu to wyszło
Z tego co ja widziałem, to ostrze nie było ani trochę ostre
Cześć,
chciałbym to zrobić ale nie mam materiałów bo nie wiem gdzie takowe znaleźć i co to za materiały też nie wiem.
Jakby ktoś mógł zrobić listę(polską) materiałów byłbym wdzięczny. Jakbym zrobił to bym wam pokazał zdjęcia a i może nawet filmik ;D
Hmm... materiały powinny być, w Castoramie xD. Gdy będą ferie, postaram się zrobić takie cudeńko
A kto nie lubi krecic filmow kalkulatorem albo lodowka? zawsze jakies emocje sa
No to idę bo tasak do kuchni. Pier*** palec zostań Ezio! ;D
Zabieram się za to w ferie. Wystarczy kupić materiały ,a sprzęt do roboty i tak mam.
Z tego co zauważyłem to da się go tylko wysuwać ale już się nie chowa.
Z tego co zauważyłem to da się go tylko wysuwać ale już się nie chowa.
Czy to ważne? Tu chodzi o to, że jak już to zrobisz to masz dźgać wszystkich wokół.
Dla fanow AC to bardzo fajny sprawa, chociaz tylko do zabawy bo jako gadzet 'wiszacy w gablocie' to raczej prezentuje sie dosyc slabo
sry za double posta ale chciałem odświerzyć. Inny filmik, tym razem pip boy ^^