Mówię wam, gram równolegle na obu serwerach i na EU jest o wiele lepszy coop w teamach i moich, i przeciwników.
Dlaczego gracie na US?
Ja wole EU bo moi koledzy tam graja, a tak w gl dziala wam klient EU ? bo mi chodzi piate przez dziesiate? Nie da sie zalogowac 15 min na queue czekasz i nic.
Serwery przeciążone.
Mówię wam, gram równolegle na obu serwerach i na EU jest o wiele lepszy coop w teamach i moich, i przeciwników.
Ta, śnieg jest czarny, a ty jesteś murzynem mieszkającym w Polsce.
Panowie, LoL to gra, w której gra się w 5 osób, więc nie pier**lcie tutaj nawet, że jest masa noobów. Znajdźcie sobie porządny team, potem rankedy 5v5 i to jest gra, a nie normalne gry, tam jest plebs.
Jak już wspomniałem różnica poziomów to mit. A nawet jeżeli to byłaby prawda to i tak nie ma to najmniejszej różnicy i sensu, bo istnieje coś takiego jak rating. Jeżeli trafiasz w team tardów i jesteś od nich lepszy to idziesz w górę i im wyżej, tym trudniejszych przeciwników i lepszych sojuszników dostajesz. Jesteś pro to idziesz w górę, lamisz spadasz w dół. W końcu dochodzisz do takiego etapu, gdzie grasz na swoim poziomie. I gówno kogo obchodzi, czy jest to ELO 900, 1300 czy 1700 - i na jednym i na drugim serwerze dojdziesz po kilkudziesięciu rankeach do identycznego poziomu, bo na TAKI WŁAŚNIE ZASŁUGUJESZ. Ale oczywiście polscy forumowicze to zawsze najlepsi na świecie gracze i każdy z nich jest zawsze na top1 w Europie, przez co odczuwa znużenie i szuka wrażeń na US. Zrozumcie, że jak 60% waszych meczy to przegrane, to jesteście kwalifikowani do plebsu i z takimi też ludźmi gracie... I nie ważne czy jest to EU czy US - i tu i tu osiągniecie to samo. Dokładnie tyle, na ile zasługujecie.
i tak ciężko się wydostać z low ratingu jak grasz solo, bo tardy w grze = o yea !
Niestety... Ale gdy w teamie trafi się jeden noobek a Ty i ktoś inny jest ogarnięty to można zrobić wszystko(wygrać). Sam tak grałem z kolegą i mieliśmy jednego leavera w teamie a akurat byłem tak nafeedowany, że drugi team w 3 osoby miał ze mną problemy. Za krzaczorami się chowałem moim ''Ryżem'' gdy podszedł przeciwnik pac mu z R,W,Q,E i leży.. Osobiście gram na EU i nie narzekam.
z tego zo ja widziałem bo na US gralem długo . ponad 400 rozgrywek i teraz gram na UE ponad 150 rozgrywek . to na US ludzie bardziej sobie cisną i sie wyzywaja . nie powiem ze na EU tez to sie nie trafi ale nie tak czesto jak na US . poprostu Amerykanie to sa pro moby i jak dostaja w dupe to cisną typa z innego państwa , jak chcecie grac na US spokojnie to najlepiej w nicku nie wpisywac "PL" bo nie beda chcieli z wami grac czasami . . . wiem to z doświadczenia .
Pytam serio, tak z ciekawości.
Zabawne odpowiedzi w stylu "ale ja gram na EU" są zbędne, bo widać do kogo skierowane jest pytanie.
Co jest argumentem, żeby grać na US i jakim sposobem ten argument może przebić fakt, że na EU jest dwa razy mniejszy ping?