Dlaczego margonem jest najlepszą grą via www

Mój kolega gra w margonem podobno jest dla niego ,,fajne".Zaczołem grać i pierwsze co pomyślałem to podróba tibi.Potem zauważyłem dziwne dzieci które się ze mną kłócą.W niektórych top listach gier via www to zauważyłem że margonem to 1 miejsce na liście.Potem odkryłem dlaczego to top 1.Na głównej stronie była opcja "złoto za darmo".Margonem dawało złoto w grze za głosowanie na margonem na top listach.

Czy to jest legalne że margonem płaci złotem w grze za to że ludzie głosują na margonem zwłaszcza że margonem jest "kitem"?

Twoje pytanie,związane z nabijaniem postu, jest tak ciekawe, jak trzymanie kredensu.

ps.Tak jest legalne.

Nie rozumiem o co Ci z tym chodzi. Margonem jest fajne, tylko jak zwykle psuje je spoleczeństwo

Mój kolega gra w margonem podobno jest dla niego ,,fajne".Zaczołem grać i pierwsze co pomyślałem to podróba tibi.Potem zauważyłem dziwne dzieci które się ze mną kłócą.W niektórych top listach gier via www to zauważyłem że margonem to 1 miejsce na liście.Potem odkryłem dlaczego to top 1.Na głównej stronie była opcja "złoto za darmo".Margonem dawało złoto w grze za głosowanie na margonem na top listach.Czy to jest legalne że margonem płaci złotem w grze za to że ludzie głosują na margonem zwłaszcza że margonem jest "kitem"?

Margonem to najpopularniejsze mmo via w polsce.Zagrałeś 10 minut i mówisz ,że to podróbka Tibii,to chyba w nią nie grałeś.A te klikanie za golda jest dobre bo masz na poty :P I niewiem jakie w tym oszustwo.

Tak to jest jak ocenia się książki po okładce ja też myślałem że tibia i margonem to dziadostwo(o margonem nadal tak sądzę), ale jak poznałem świat gry moja opinia się mieniła (akurat w margonem nie bo miałem z tym masę problemów)

ja w margonem grałem kilka godzin,

nie powiem że gra jest beznadziejna - bo zapewne tak nie jest

ale nie przypadła mi do gustu, po prostu nie lubię turówek

(jeśli się myślę że walki są turowe to proszę o poprawienie mnie i przepraszam)

Co do tematu tak jest to legalne a co do samej gry...

przegrałem w nią jakiś miesiąc na 11 serwie gra nie jest podobna do tibi ma całkiem niezła fabułę.

To że atmosferą gry psują dzieci po 5/10 lat nie nasza wina.

wystarczy wyjść na jakiegoś Bosa by usłyszeć "%^%$%$ $#%$%!!"

mi margonem też znudziło się jak wbiłem chyba z 26 lvl. Gierka ogólnie nie jest porywająca, jak już ktoś chce grać w gry tego typu to polecam my-fantasy.net lub v3.my-fantasy.net oraz shinobigame.pl

Margonem nie jest najbardziej popularną grą. Po prostu prawdziwe profesjonalne firmy nie dodają swoich stron do top-list ponieważ stać ich na reklamę. Dlatego margonem może jest na większości top1.

Co do gry to grafika jest zerżnięta z rpg makera, i to pewnie jest nielegalne (łamanie praw autorskich), jak tak bardzo szukasz czegoś nielegalnego w tej grze.

Ja w to nie grałem i zapewne nie będę. A autorzy gry mogą ze swoja grą zrobić co tylko zechcą. Jak by ci w realu za to płacili to też byś taki bezsensowny post napisał?

My Fantasy Online zjada to "coś" pod każdym względem. W ogóle, po ch*j grać w coś takiego, jak można pograć w jakieś normalne MMO?

A co do twojego pytania - tak jest to legalne, ale nie moralne.

Każdy ma swój gust mi akurat gra nieprzypadła a z tą kasą za głosowanie dla mnie to szczyt chamstwa

Jeszcze jedna wada Margonem to chamska administacja, nic nie można załatwić, chyba, że chodzi o rl kasę...

Z tym złotem to jest legalne , każdy ma własne sposoby xDD

Co do samej gry , gdy zobaczyłem Margonem , Tibię - pomyślałem: "co to za szajs?". Kiedyś mi się nudziło i pobrałem Tibię - pograłem i nie przypadła mi do gustu , ale poczułem , że gra ma jakiś klimat. Kiedy indziej znowu zagrałem w Margonem , grałem może tydzień , ale gra mi się znudziła lecz nie była zła , na szczęście złapałem się tylko na paru noobów inni ludzie byli normalni.

Mój kolega gra w margonem podobno jest dla niego ,,fajne".Zaczołem grać i pierwsze co pomyślałem to podróba tibi.Potem zauważyłem dziwne dzieci które się ze mną kłócą.W niektórych top listach gier via www to zauważyłem że margonem to 1 miejsce na liście.Potem odkryłem dlaczego to top 1.Na głównej stronie była opcja "złoto za darmo".Margonem dawało złoto w grze za głosowanie na margonem na top listach.

Czy to jest legalne że margonem płaci złotem w grze za to że ludzie głosują na margonem zwłaszcza że margonem jest "kitem"?