Dlaczego nie ma nic w dziale prywatne serwery?

Tutaj chyba chodzi o leniów i totalnych analfabetów, którym nie chcę się używać polskich znaków.

Albo czasem piszą bzdury typu, że nie ma polskiej klawiatury.

Wg mnie o wiele lepiej się czyta posty pisane poprawnie.

Ale w cs 1.6 nie ma NIE prywatnych serwerów...

Nie wiem jak działa cs:go gdy nie gram na serwerach społeczności.

Proszę jeszcze o jakieś testy na IQ. Przekierowywanie na fansite? Macie zablokowaną wyszukiwarkę?

Idąc waszym tokiem rozumowania, to fansite'y gier powinny wspierać pirackie serwery, bo przecież jak Aion był p2p i jakiś analfabeta wlazł na polski fansite, to powinien mieć możliwość pisania o pirackim serwerze. W końcu to fansite. Gdzie ma o tym napisać?

@Warcraft

Co ma tworzenie gier do ich piracenia? Oszczędź sobie. Widzę, że bardzo cię to boli. Zawsze możesz zmienić forum/portal, ale nie wiem na jaki, bo żaden portal zagraniczny, i znany, nie zezwala na dyskusje o pirackich serwerach. Mogę to odwrócić i napisać: Nie twierdzę, że to absurdalny debilizm, ale nastoletni bojownicy o honor i moralnosć, którzy nigdy własnej gry nie zrobili, krzyczą najgłośniej, jak to prywatne serwery wspierają oficjalne serwery gry i ci bojownicy chcą spacyfikować pomysł ;]

No tak, ale w regulaminie pisze o prywatnych, nie pirackich. Ten punkt w regulaminie jest totalnie bezsensu, bo w L2 więcej osób gra na privach, to samo jest z Tibią, dzięki privom te gry żyją, a wy chcecie to po prostu blokować. Druga sprawa to co was to obchodzi, że ktoś używa pirackiego oprogramowania, naprawdę jesteście takimi płaczkami, że musicie bronić swoich wartości moralnych, że piractwo jest złe i pluć wszędzie gdzie popadnie? Rozumiem, że jesteście poprawnymi ludźmi, którzy nigdy nie przekraczają prędkości, alkohol piją w barach i w domach i nie przekraczają innych zakazów? Zachowanie typowego Polaka - poskarżyć się, że ktoś coś robi a sam to robi.

A czy ten portal to fansite jakiejś gry? No właśnie... Ogólnie o mmo a czy privy to nie mmo?

ps. Rozpłaczcie się bo ktoś gra na privie i się świetnie bawi zamiast grać na globalu i użerać się z nudą.

Kolejna osoba, która ma problemy z czytaniem.

Jak się tak świetni bawi, to krzyżyk na drogę. Nikt mu nie zabrania grania na pirackich serwerach. Zabroniona jest dyskusja o konkretnych, pirackich serwerach.

I bardzo mnie niektóre osoby śmieszą, bo mają po kilkaset postów i nagle się obudziły, że regulamin został zmieniony. Wasz problem.

co was to obchodzi, że ktoś używa pirackiego oprogramowania

Co innego uzywac, a co innego promowac. Niech kazdy robi co chce robic, ale portal - zezwalajac na reklamowanie pirackich serwerow, jest rownoczesnie ich promotorem. Decyzja jest sluszna. Cala akcja wziela sie z tego, ze portal zakazywal od zawsze reklamowania gier pirackich, torrentow, filmow z nielegalnych zrodel, ale pozwalal na prywatne serwery, ktore sa tak samo brudne moralnie, jak wczesniej wymienione rzeczy. Ta niekonsekwencja zostala wreszcie wyprostowana i teraz wszystkie nielegalne tresci nie sa na forum dozwolone. I nie mowcie, ze pirackie gry sp to zupelnie co innego, bo to jest to samo. Jasne, prawnie pewnie mozna doszukiwac sie roznych kruczkow, ale nie o to chodzi. Chodzi o czyste zasady uksztaltowane przez nasza cywilizacje. Prywatne serwery wtedy sa tym samym, czym pirackie wersje gier sp. A najwiekszy portal mmorpg w Polsce, ktory zakazuje piratow sp, powinien zakaz rowniez tego samego, ale w wersji massive. Tak sie wlasnie stalo. Zaznaczam tez, ze przeciez nikt nie zabronil nikomu na takich serwerach grac, wiec w czym problem? Nikt bana nie dostanie, bo pogrywa na prywacie.

EDIT:

A sprawa byla DLUGO obgadywana na forum, kazdy mogl sie wypowiedziec. Temat wisial chyba z miesiac! I w tym temacie 90% ludzi bylo za zakazem. Trzeba bylo pisac i dyskutowac.

Kreowanie niezrozumiałych wypowiedzi przez nagminne łamanie zasad ortografii i interpunkcji - 1 punkt ostrzeżeń. To juz chyba nie jest zgodne z konstytucja albo tylko ja mam takie wrazenie ze to udeza w wolnosc slowa.

Wait... what?! Pozdro z podłogi!

To ma na celu karanie debili i leni, którzy nie znają podstaw gramatyki i interpunkcji, których każdy się uczył już w podstawówce.

Jak się tak świetni bawi, to krzyżyk na drogę. Nikt mu nie zabrania grania na pirackich serwerach. Zabroniona jest dyskusja o konkretnych, pirackich serwerach.

I w tym jest problem, bo jest różnica gdy piszesz temat tutaj szukam ekipy do grania czekam do jutra do 19 niż spamowanie na czacie, że szukasz.

Bawicie się w jakieś pieprzone kółko różańcowe, a największy płaczek ma w opisie " Nie gram bo to som shity " Som - to co, może dacie mu warna bo nie potrafi napisać jednego słowa? PS. Shit to gówno, czyli wulgaryzm, kolejny warn.

Chcecie być takimi super modami i uczciwymi ludźmi to proszę dla tego pana 2 warny.

I w tym jest problem, bo jest różnica gdy piszesz temat tutaj szukam ekipy do grania czekam do jutra do 19 niż spamowanie na czacie, że szukasz.Bawicie się w jakieś pieprzone kółko różańcowe, a największy płaczek ma w opisie " Nie gram bo to som shity " Som - to co, może dacie mu warna bo nie potrafi napisać jednego słowa? PS. Shit to gówno, czyli wulgaryzm, kolejny warn.Chcecie być takimi super modami i uczciwymi ludźmi to proszę dla tego pana 2 warny.

idąc dalej możemy stworzyć forumową policję, która będzie wychwytywać wszelkie niezgodności z regulaminem. gwarantuję że po 1 tygodniu zostanie tylko ~20% użytkowników

to może ja się od razu przyznam, co prawda w wowa gram na globie, diablo, swtor to samo ale moim grzechem jest blade and soul, tak to prawda czasami loguję na rosyjskiego priva - przepraszam że złamałem regulamin i zawiodłem tylu użytkowników tego forum i jednocześnie proszę o łagodny wymiar kary.

I bardzo mnie niektóre osoby śmieszą, bo mają po kilkaset postów i nagle się obudziły, że regulamin został zmieniony. Wasz problem.

tak poważna zmiana powinna być szerzej dyskutowana przed jej wprowadzeniem, osobiście nie miałem pojęcia bo rzadko wchodzę poza mmozone/gry mmo

jak moim zdaniem powinna wyglądać sprawa z privami na forum? zezwolona dyskusja na ich temat, bez tematów promujących dany priv albo bądźcie moderatorzy konsekwentni i usuńcie resztę tematów związanych z privami innych gier

tak poważna zmiana powinna być szerzej dyskutowana przed jej wprowadzeniem, osobiście nie miałem pojęcia bo rzadko wchodzę poza mmozone/gry mmo

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/63169-propozycje-zmian-do-regulaminu/

Nie ośmieszaj się, wszystko było omawiane publicznie a że nie patrzysz w inne działy to nie nasz problem.

Temat był omawiany, decyzja została podjęta, a zmiany w regulaminie wprowadzone. Reszta tematów połączonych z niedozwoloną treścią, które się uchowały zostanie niedługo usunięta. Temat zamykam, aby uniknąć niepotrzebnego spamu w kółko o tym samym.

dlaczego nie ma nic w dziale prywatne serwery?

Był tam np serwer za którym czekałem i teraz nie mam jak go znaleźć, co się stąło?