Dlaczego nie ma nic w dziale prywatne serwery?

dlaczego nie ma nic w dziale prywatne serwery?

Był tam np serwer za którym czekałem i teraz nie mam jak go znaleźć, co się stąło?

10.4. Za podane przewinienia przewidziane są następujące kary:

Wulgaryzm w poście, shoutboxie, statusie - 1-4 punktów ostrzeżeń w zależności od liczby otrzymanych dotychczas punktów ostrzeżeń za to przewinienie.
Obrażanie innych użytkowników - 1-3 w zależności od skali zdarzenia.
Spam - 1 punkt ostrzeżeń.
Umieszczanie reflinków w niezgodny z regulaminem sposób - 1 punkt ostrzeżeń i usunięty link.
Sygnatura niezgodna z regulaminem - 1 punkt ostrzeżeń i sygnatura ucięta do dozwolonych rozmiarów/zawartości.
Podbijanie tematu częściej niż raz na 72 godziny / Double Post - 1 punkt ostrzeżeń i scalenie obu postów w jeden.
Nieuzasadniona archeologia w tematach - 1 punkt ostrzeżeń.
Posty nie na temat, offtop - 1 punkt ostrzeżeń i usunięty post.
Kreowanie niezrozumiałych wypowiedzi przez nagminne łamanie zasad ortografii i interpunkcji - 1 punkt ostrzeżeń.
Umieszczanie na forum linków do lub pytań o nielegalne kopie oprogramowania, filmów, seriali, gier singlowych oraz prywatnych serwerów MMO – 1 punkt ostrzeżeń.
Handel poza przeznaczonym do tego celu targowiskiem – 1 punkt ostrzeżeń oraz usunięty temat/post.
Umieszczanie treści niecenzuralnych/niezgodnych z regulaminem - 2 punkty oraz usunięte treści/post.
Inne niezgodne z regulaminem zachowania - od ostrzeżeń słownych wzwyż.

5.08.2014 weszły w życie zmiany w regulaminie forum tu masz link http://mmorpg.org.pl/forum/topic/51705-regulamin-forum-05082014-update/

Dział nie został jeszcze usunięty bo admin baluje nad morzem.

Dział nie został jeszcze usunięty bo admin baluje nad morzem.

Pozdrów

warn_ico.png
Spam. ~PL

bezsens; od razu za jednym zamachem można usunąć działy metin2, tibia, lineage2 i pewnie kilka innych... choć w sumie mnie to nie dotyczy ;)

Także twierdzę, że to absurdalny debilizm, niestety, nastoletni bojownicy o honor i moralnosć, którzy nigdy własnej gry nie zrobili, ale najgłosniej krzyczeli, jak to prywatne serwery niszczą wszechswiat przegłosowali pomysł ;]

Bardzo podoba mi się taka zmiana tutaj na forum. Chcesz szukać prywatnych serverów? Od tego jest fanowska strona http://forum.lineage2.com.pl/

Wspieranie piractwa i cheatów jest złe, chociaż servery L2J, czyt java są legalne (licencja java/NCSoftu pozwala http://www.l2jserver.com/license/), ale są i takie servery prywatne jak WoW/Metin2 które są nie legalne.

Bardzo podoba mi się taka zmiana tutaj na forum. Chcesz szukać prywatnych serverów? Od tego jest fanowska strona http://forum.lineage2.com.pl/Wspieranie piractwa i cheatów jest złe, chociaż servery L2J są legalne (licencja NCSoftu pozwala), ale są i takie servery prywatne jak WoW które są nie legalne.

to może warto zrobić coś takiego że kliknięcie w dział będzie automatycznie przenosiło na wybrany fansite danej gry; targowisko można by zamknąć bo to w sumie olx/allegro, newsy na głównej nie są potrzebne dajmy tylko odnośnik do np. reddita, zostanie tylko hydepark/offtopic to w sumie też zbędne bo pełno tego na innych forach...

a tak już na poważniej, również jestem przeciw cheatom ale privy? c'mon, to forum o mmorpg gdzie o tym pisać jak nie tu

Po co ma przenosić na fanowskie strony? Mamy reklamować inne strony/fora?

I rozumiem że zaczną się irytujące pytania "Udowodnij że nie grasz na privie" jak ktoś się będzie o coś pytał?

ps. Ksarou miałem Cie za kumpla.

Przeciętny pomysł, gdyż kilka mmo żyje głównie na privach czyli, że pisanie o nich jest mniej więcej zabronione.

a tak już na poważniej, również jestem przeciw cheatom ale privy? c'mon, to forum o mmorpg gdzie o tym pisać jak nie tu

Forum zmieni się i będą dyskusje tylko na temat oficialnych serverów. To mi się podoba, 100 innym osobą nie będzie się takie coś podobać.

Dla mnie prywatne servery to strata czasu i złodziejstwo.

Od prywanych serverów są strony typu Top100, Top200 i fanowskie. Osoba która chcę znaleźć to znajdzie to czego szuka.

Ta strona powinna spełniać jedno zadanie. Reklamować gry mmo i gildie/legiony/klany/dywizje.

A zbieranie ekipy na privy będzie karane? Bo jednak lepiej zbierać ekipę na polskim serwisie mmo niż na jakichś ruskich forach. Zastanówice się czy to dobry krok... A to że komuś się nie podobają privy bo za szybki exp/wyłączają za miesiąc to i tak są ludzie którzy lubią wbić z ekipą poorać się i zmienić server. Gdzie oni się znajdą nawzajem jak nie tu?

Teraz praktycznie można zamknąć dział csa i paru innych fpsów

Nie mają co robić za dużo wolnego czasu i właśnie rodzą się takie absurdalne pomysły. . .

Co do osób którym się to podoba jestem ciekaw ilu z was wypisuje że prywatne serwery to zło a sami na nich grali ^^ idiotyzm

Teraz praktycznie można zamknąć dział csa i paru innych fpsów

Serwery w csie to nie to samo co serwery w mmorpg.

Co do osób którym się to podoba jestem ciekaw ilu z was wypisuje że prywatne serwery to zło a sami na nich grali ^^ idiotyzm

Tak, a połowa ma pirackiego Windowsa, hipokryzja.

Kreowanie niezrozumiałych wypowiedzi przez nagminne łamanie zasad ortografii i interpunkcji - 1 punkt ostrzeżeń. To juz chyba nie jest zgodne z konstytucja albo tylko ja mam takie wrazenie ze to udeza w wolnosc slowa.

Serwery w csie to nie to samo co serwery w mmorpg.

Ale są prywatne i to łamię pro elo regulamin, spytaj się modów

To juz chyba nie jest zgodne z konstytucja albo tylko ja mam takie wrazenie ze to udeza w wolnosc slowa.

To mnie zabilo!

Bardzo dobry krok. Najwiekszy polski serwis powinien byc czysty i tyle.