Dlaczego nie moge sprzedawac postaci?

Siemka,

wczoraj sprzedalem 2 postacie i 1 skorke i mam pytanié dlaczego dzis nie moge sprzedac postaci ?

z tego co pamiętam jest to only one time thing ; )

Można to zrobić tylko 3 razy. Nie wiem czy da się ten licznik uzupełnić, ale chyba nie.

Taka operacja jest jednorazowa... to raczej oczywiste.

To bez sensu

To nie jest bezsensu, gdyby można było sprzedawać sobie codziennie inną postać wszyscy kupowaliby jakiegoś championa/skórkę i nazajutrz oddawaliby ją, bo im się nie podoba.

Bez sensu? No to teraz wyobraź sobie, że można robić to non stop: Ktoś sobie kupuje championa za IP, a refunduje go za RP( czasami oddają RP, a nie IP jeśli nie sprawdzą). I tak cały czas. Gdzie tu sens?

nie da sie refundowac za rp. Jest sens kupujemy i jesli postac nam sie nie podoba mozemy ja sprzedac

Do testowania postaci masz rotacje. Owa możliwość nie była przeznaczona do sprzedaży postaci w razie jak nam się nie spodoba, a w momencie, w którym kupimy przez przypadek ew ktoś kupi za nas etc. Ot taka możliwość, żeby nie trzeba było pisać do supportu. Specjalnie Riot ostrzegał, że ma się tylko trzy możliwości zwrócenia i żeby to dobrze wykorzystać. Raczej w przyszłości nie będzie odnawiana pula, jednak kto wie.

Moze na swieta nas zaskocza i zrobia prezent w postaci sprzedazy champow byloby milo aczkolwiek wolabym znalezc kilka RP pod choinka:)

No nic nie grałem w lola od 3 miesięcy więc sam się wczoraj zdziwiłem że można sprzedawać postacie wieć sprzedałem 3 gdybym wiedział że można sprzedać tylko 3 ...

Tylko że przy każdym sprzedaniu postaci jak wół jest napisane, ile jeszcze transakcji możesz zrobić, no ale dobra ;)

Niee wiem gram na nordiku ale w jezyku angielskim wiec nawet sie nie patrzylem co pisalo ;)

Ja bym chcial opcje sprzedazy chempow oczywiscie nawet jak kupiles za rp dostal bys ip nawet jak by sie tylko pol ceny dostawalo. Ewentualnie obnizyc wszystkie ceny do 3150 bo 6300 sie zbiera i zbiera dlugo.

Wykorzystales 3 zetony 2 + 1 = 3 jak cos ;d

A mi się na całe szczęście udało jak byłem na West nie było jeszcze tej opcji i musiałem napisać do supportu i wtedy pierwszy raz sprzedałem 3 skórki i po przeniesieniu się na east jak tylko weszła ta opcja sprzedałem drugi raz :))

Operacja taka jest : JEDNORAZOWA

Szczerze powiedziawszy, to nie będzie EVENTÓW pozwalających na dokonanie dodatkowych owych operacji : }

Przykro mi .

Ja wczesniej na wakacjach wyslalem maila do suportu dostalem kase z postaci i znow sprzedalem

Ludzie.

Przez tydzien nie można było sprzedawać postaci, gdyż były przygotowania do patch'a. Od wczoraj już można normalnie refundować champy/skiny/runy : )

Wczoraj sprzedałem przeciesz ale już sie dowiedziałem że można było sprzedać tylko 3 rzeczy