Witam bardzo lubię i szanuje ten portal lecz denerwuje mnie jedna rzecz...mianowicie dlaczego nie widzę tutaj newsów na team "króla fps" jakim jest cs? a mianowicie chodzi mi o CS:GO bo w 1.6 mało się dzieje lecz w CS:GO gra co raz to więcej osób (w tym mnóstwo polaków) co chwilę są aktualizacje i dodawanie różnych fajnych rzeczy do gry (ostatnio operacja payback i teraz update ze skinami do broni) naprawdę mnie to dziwi że ta gra jest omijana piszecie o diablo3 które nie do konca jest mmorpg piszecie o jakiś SF2 i o innych duperelach a gra w którą gra najwięcej polaków i która moim zdaniem jest najbardziej popularna na świecie wgl tutaj nie istnieje tym bardziej że w CS:GO odbywają się teraz największe turnieje bo wszyscy pro gracze z 1.6 w tym złota piątka z polski grają w CS:GO. Gra naprawwdę jest świetna i nie ma sobie równych w tym gatunku,świetny "teamspeak" w grze,skill gracza się liczy i nic więcej,bardzo szybka akcja,fakt faktem w grze trzeba mysleć,niesamowity recoil którego trzeba umieć się "ogarniać" ligi esl,leetway,allplay co chwile jakieś turnieje. Ludzie skarżyli się że w CS strzela się przez całą mape bez celownika..żałośni są ci ludzie dla mnie właśnie to jest urok cs..celowniki wszyscy by popsuły po za tym tam tak szybko akcja się dzieje że celowniki by bardziej przeszkadzały niż pomagały Dostane odpowiedź dlaczego ta gra na tym forum nie istnieje ?
Dlaczego omijacie króla fps?
Bo guru tak powiedział :| i tak ma być ;d
Widzisz żeby ktokolwiek o tym gadał? Tutaj ta gra nie ma kompletnie bytu, nikt się nią nie interesuje. Ale masz rację, że powinny być o tym newsy. Skoro Guru się poświęcił i napisał newsa o tym gównie "SKILL 2", to dlaczego miałby nie pisać o porządnych FPS'ach? Tego trochę nie rozumiem...
chciałbym (grałem 1.6 5 lat: 3k godzin na STEAM, turnieje, LANY itp.), ale CS 1.6 to nie MMOFPS, jakkolwiek to rozumieć
chciałbym (grałem 1.6 5 lat: 3k godzin na STEAM, turnieje, LANY itp.), ale CS 1.6 to nie MMOFPS, jakkolwiek to rozumieć
Global offensive też nie jest MMOFPS'em. Jeżeli redaktorzy mieliby pisać o takich grach jak CS:GO to musiałby również pisać także o praktycznie wszystkich grach FPS z trybem multiplayer, a takich jest na prawdę dużo.
guru ma chyba racje jednak...
1.2. mmorpg.org.pl jest serwisem związanym z tematyką gier MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game), MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) i gier komputerowych opartych na rozgrywce typu single player.
Opis jakby patrzeć dotyczy wielkiej ilości gier, a myśle że grze multi jest bliżej pasować do nazwy strony niż single.
CS myśle że też by pod to pod chodził bo jest oparty na czymś mniej więcej jak lobby podobnie jak np. LoL, tylko działa troche inaczej (przynajmniej 1.6, tak zapamiętałem, poprawcie mnie jeżeli sie myle), w ten sposób że po prostu masz spis aktywnych gier i sobie wybierasz do której masz dołączyć.
Prosze mnie poprawić jeżeli coś przeoczyłem bo nie jestem 100% pewny w temacie
zreszta w CS niewiele sie dzieje, są turnieje, ale nic poza tym
CS to nie jest MMOFPS, ale od groma gier, ktore nimi nie sa, a na portualu sie znajduja. Bo zdobywanie leveli nie czyni z gry MMOFPSem, to nadal FPS sieciowy, ale z elementami RPG.
PS: ja tez nie widze sensu w tym, aby o CSie pisac.
CS:GO to gra dobra, 1.6 był świetny ;/ poprawka, z złotej piątki w GO grają tylko Taz i Neo ;p
Można co najwyżej dawać newsy z turniejów. Myślę, że każdy by obejrzał wyskillowanych graczy.
To trzeba by było wstawiać turnieje z SC2, LoLa, CoDa itp., bo w CSie poza turniejami nie dzieje się nic, a chyba nie oto chodzi aby na siłę cokolwiek wrzucać. Kto tą legendarną strzelanką się interesuje, ten wie kiedy gra "złota piątka", bo kogo obchodzą inne teamy tak naprawdę.
Jak z CSa miałyby być newsy, to raczej z BFa, czy CODa również powinny być jakieś newsy. Jednak ja jestem na nie, bo w sumie dużo sie tam nie dzieje i w większości są to jakieś turnieje, a przynajmniej mnie one jakoś niespecjalnie interesują.
PS: @gignasiak Z tym królem FPS to przyszalałeś. Myślę że lepszym określeniem byłoby "jednym z królów FPSów", albo "prekursorze Multi-FPSów".
CS:GO Dobra gra, tylko nie widzę potrzeby wpisywania news'ów o tej gierce bo to nie MMOFPS, ja bym to dał bardziej do FPS + Możliwość multiplayer.
Jeśli być szczerym to istnieją tylko 2 mmofps-y, a dokłdnie to:
Planetside2
Firefall
Te strzelanki o których piszecie (SKILL) to zwykłe Online FPS-y.
Jeżeli chcesz możemy pograć razem ale ostrzegam ulubiona broń: Desert
ja bym powiedział że cody i bf to są gry singl+multi a cs to multi+singl...
Ja nie rozumiem po co ktoś tworzy takie durne tematy a po co? dlaczego?. Bo jak już koledzy wyżej powiedzieli na gre nie ma narazie zainteresowania tak wielkiego by coś z tego było.
A administaror zamiast pisać że ma 3k przegranych godzin to powinnien zamknąć ten cały offtop który się tutaj zrobił wyżej jasno odpowiedzieli dlaczego i nie ma sensu dalej pisania bzdur i ogłoszeń od tego są inne działy jak np Hydepark.
Macie dział "E-Sport" więc możecie tam się wypowiadać o CS. Sam gram, więc także bym się tam udzielał. Zamykam.
Witam bardzo lubię i szanuje ten portal lecz denerwuje mnie jedna rzecz...mianowicie dlaczego nie widzę tutaj newsów na team "króla fps" jakim jest cs? a mianowicie chodzi mi o CS:GO bo w 1.6 mało się dzieje lecz w CS:GO gra co raz to więcej osób (w tym mnóstwo polaków) co chwilę są aktualizacje i dodawanie różnych fajnych rzeczy do gry (ostatnio operacja payback i teraz update ze skinami do broni) naprawdę mnie to dziwi że ta gra jest omijana piszecie o diablo3 które nie do konca jest mmorpg piszecie o jakiś SF2 i o innych duperelach a gra w którą gra najwięcej polaków i która moim zdaniem jest najbardziej popularna na świecie wgl tutaj nie istnieje tym bardziej że w CS:GO odbywają się teraz największe turnieje bo wszyscy pro gracze z 1.6 w tym złota piątka z polski grają w CS:GO. Gra naprawwdę jest świetna i nie ma sobie równych w tym gatunku,świetny "teamspeak" w grze,skill gracza się liczy i nic więcej,bardzo szybka akcja,fakt faktem w grze trzeba mysleć,niesamowity recoil którego trzeba umieć się "ogarniać" ligi esl,leetway,allplay co chwile jakieś turnieje. Ludzie skarżyli się że w CS strzela się przez całą mape bez celownika..żałośni są ci ludzie dla mnie właśnie to jest urok cs..celowniki wszyscy by popsuły po za tym tam tak szybko akcja się dzieje że celowniki by bardziej przeszkadzały niż pomagały Dostane odpowiedź dlaczego ta gra na tym forum nie istnieje ?