Pobieram sobie client'a pobrały się te 9 pakietów i przeszło do aktualizacji . Następnie wyskoczył mi komunikat ,że mam mało miejsca na dysku więc zatrzymałem aktualizacje ( było 50-61 % ) i po usuwałem przeniosłem nie potrzebne pliki itd (nie pliki aion'a) . Więc kontynuowałem aktualizacje i tu jest problem , ŻE POBIERAŁO SIĘ OD 5 PAKIETU I ILEŚ % .Czy mogę odsysać tamte pakiety czy muszę pobierać od 5 pakietu . Proszę o pomoc !!!
Dlaczego pobiera się (prawie) od nowa?
nie sciagaj tego aion to badziew

Mogę ci oddać konto ponieważ ten badziew skończyłem grać, te patch jest do d*py.

Nie dzięki zagram od zera
graj graj aion to stary dobry mmorpg a nie jak teraz .. napierdalaj 20 h i tak bedziesz miał maxa lvl ch*j z fabułą napierdalaj

@up
haha stary dobry mmorpg ? a tam co jest max lvl i co ? robisz ciagle to samo ja nie wiem gdzie ty sie chowales i w co grales jezeli "aion to stary dobry mmorpg" stara i dobra to jest Tibia
Dzisiaj zostawiłem o 7:00 launcher'a aion'a i wróciłem na 15:00 i jak zobaczyło to mi się pobrało client i została aktualizacja w tej chwili mam 15% .
OK wszystko działa aktualizowałem i zaczyna moją przygodę w aion'a . A i niewiele pomogliście ale doceniam to i dzięki .
(Temat do zamknięcia)
Pobieram sobie client'a pobrały się te 9 pakietów i przeszło do aktualizacji . Następnie wyskoczył mi komunikat ,że mam mało miejsca na dysku więc zatrzymałem aktualizacje ( było 50-61 % ) i po usuwałem przeniosłem nie potrzebne pliki itd (nie pliki aion'a) . Więc kontynuowałem aktualizacje i tu jest problem , ŻE POBIERAŁO SIĘ OD 5 PAKIETU I ILEŚ % .Czy mogę odsysać tamte pakiety czy muszę pobierać od 5 pakietu . Proszę o pomoc !!!