Aktualnie gram na EU Balder, nie widze jakiś złych czynników prowokujących mnie do negatywnego myślenia, Dlaczegóż to wszyscy polecacie USA ? Może ktoś mi napisać co takiego jest na USA a czego nie ma na EU ? Może się przeniose, bo i tak dużo nie osiągnąłem
Dlaczego wszyscy proponują USA?
wiecej graczy, o wiele szybsze update'y, brak lagów, lepszy wydawca (^^), lepsze i aktywniejsze community - porównaj sobie forum USA z forum EU
a wchodzi też lepsza optymalizacja ? xD tzn więcej fps ? i czy napewno to tylko tyle ? : o ja jeszcze słyszałem że jest jakiś mount wcześniej itp itd,
No dobra, ale też gdzieś przeczytałem że w USA łatwiej się gra, Mounta sie dostaje szybciej, lepsze nagrody ze skrzynek itp itd. ale nie jestem tego do końca pewien i myśle że jest coś więcej
Ja juz od jakiegos czasu chcialabym pograc na us. Nie potrafie jednak znalesc informacji czy polacy maja jakies guildie, ale na serwerach pve? Od pvp mam inna gre.
wiecej graczy, o wiele szybsze update'y, brak lagów, lepszy wydawca (^^), lepsze i aktywniejsze community - porównaj sobie forum USA z forum EU
mmm nie moge konta założyć, mam za małą rozdziałke przy rejestracji i nie moge dziwnym cudem zjechać w dół ;__;
Ja uważam, że na EU jadą osoby, które nigdy nie grały na tej wersji "bo Gameforge". Ja nie wiem, jakoś nigdy nie miałem problemów z tym wydawcą. Zgadzam się tylko co do szybszych updatów. Na pewno nie ma czegoś takiego jak brak lagów. Co do mounta, o którym wspominasz to na EU dostaje się go w granicach 10-11 lvlu więc to tak naprawdę sam początek przygody (ok. godzina gry).
Ja również nie ogarniam co wy tak zachęcacie do tego USA. Oczywistym jest, że update szybciej będą na USA, ale na pewno nie jest to jakaś duża różnica czasu.
A pingi wiadomo, że na 100% będą tam "trochę" większe.
Lepszy wydawca, guru? Nie ma to jak najpierw chwalić, że jest to najlepsze F2P, a potem pisać, że jest lepszy wydawca tej gry. xd
Sam gram aktualnie na EU na Kilianie i ludzi jest naprawdę dużo już na początkowych lokacjach i gra się naprawdę fajnie.
To zostaje na EU ;P i tak Czas Nexusowy by mi nie pasował ;P Dziękuje wszystkim, Temat można zamknąć
Zamykam
Aktualnie gram na EU Balder, nie widze jakiś złych czynników prowokujących mnie do negatywnego myślenia, Dlaczegóż to wszyscy polecacie USA ? Może ktoś mi napisać co takiego jest na USA a czego nie ma na EU ? Może się przeniose, bo i tak dużo nie osiągnąłem