DLC w ESO

Cześć !

Czy w ESO DLC można kupić na stałe, czy trzeba opłacać abonament Eso + ?

Możesz kupić na stałe w Item Shopie.

Ja sobie pozwolę na pewne pociągnięcie tej myśli dalej: kupując ESO Plus masz nie tylko DLC ,ale profity w postaci 10% expa do każdej profesji, Champions pointów etc. każdy miesiąc premium daje Ci 1500 crown pointów za które możesz kupić DLC na stałe. Oczywiście możesz kupić same korony ,ale czy Ci się opłaca? Nie sądzę. :)

Ja sobie pozwolę na pewne pociągnięcie tej myśli dalej: kupując ESO Plus masz nie tylko DLC ,ale profity w postaci 10% expa do każdej profesji, Champions pointów etc. każdy miesiąc premium daje Ci 1500 crown pointów za które możesz kupić DLC na stałe. Oczywiście możesz kupić same korony ,ale czy Ci się opłaca? Nie sądzę.  

Może i się nie opłaca, ale sama opcja istnieje. Sam osobiście wolę kupować DLC'ki do TESO niż opłacać abonament, bo w sumie wszystko to co on daje to nie są jakieś znaczące "boostery", a niekiedy wygodniej jest wyłożyć raz te kilkadziesiąt złoty, niż płacić miesięcznie. Jednak to już kwestia gustu, co kto woli kupić.

//Przepraszam, jeżeli robię offtopic.

Owszem, rozumiem Twoją postawę, bo sam tak robiłem, ale płacąc te 130 złotych za 5,5k koron to moim zdaniem lepiej wychodzi kupić za te pieniądze ESO Plus na 3 miesiące i dostaniesz 10% expa na ten okres i jeszcze 4,5k koron sam też nad tym myślałem i wydaje mi się, że jest znacznie lepiej kupić ESO Plusa niż same korony zwłaszcza jeśli ktoś robi więcej postaci. Wyjątkiem jest sytuacja.kiedy Zenimax robi promocję na korony, bo jest 50% taniej. Tak naprawdę wszystko jest kwestią potrzeb i gustu dlatego również szanuję Twoją opinię ;).

Cześć !

Czy w ESO DLC można kupić na stałe, czy trzeba opłacać abonament Eso + ?