Serio nie grałeś w Gothica, czy zapomniałeś po prostu napisać?
Długa i przyjemna gra - szukam
@UP
Próbowałem, ale mimo, że wszędzie jest mówione, że jest to świetna gra, to ja nie mogłem się w niej rozkręcić.
W Monster Huntera grałem, nawet próbowałem 2 razy zacząć, ale to nie to.
Baldurs's Gate 1 i 2, wciągnie cie na dłuuuuuuugie miesiące (!!!) grafika wiadomo że już nie ta, ale to nie o grafikę tu chodzi. Gra jest naprawdę świetna, zresztą sam zobacz :
Gears Of War 1/2/3 wszystko pasuje jak ulał
Też polecam serię Gears Of War. Mega dawka krwawej rozrywki. Fajny klimat ( ten niezapomniany motyw piły na karabinie grzecznie witającej się z członkami hordy ;p ), duży wybór broni, fajna fabuła i zróżnicowane misje.
Postaram się zapoznać jakoś ze wszytkimi. Dziękuje Wam.
Lost Planet
Witajcie.
Dużo MMO mi się przejadło, dlatego postanowiłem poszukać singla.
Wymagania :
-długa rozgrywka, najlepiej opierająca się na przejściu fabuły od początku do końca i na tym koniec.
-kilmat obojętny - jak gra jest dobra to wszytko odpowiada. Najbardziej lubuje się w Post apokalipsie oraz Sc-fi(nie znoszę mechów). A klimat zagłady kosmitów i zbliżającego się końca świata... mniam! Jedyne wymaganie co do kilmatu. Nie może być on zbyt słodki tzn. brak króliczków, pięknych drzewek małych dziewczynek.
-kamera z 3-ciej osoby, koniecznie
-jak jest to TPS to duży wybór broni i ogólnie gearu.
-lubię ładną grafike, dlatego nie może ona być...słaba.
Bardzo podoba mi się cała seria Dead Space. 1 i 2 za mną, teraz kończe 3(na niej się teraz wzoruje pisząc opis) . Wszytkie części God of War na PSP za mną. Gra jest miodna. Far Cry 3 też jest za mną. GTA, Saints Row 3 i Sleeping Dogs również. Call Of Duty też pokończyłem. Fall Outy też.
Skyrima(nie podawajcie innych częsci TES), Wiedźmina i Mass Efecta odpuściłem sobie, bo to nie są gry dla mnie.
Z góry Wam dziękuje.
@Down 4 i tego nowego przeszedłem, zapomniałem o nich.