Trzy lata od zapowiedzi, półtora roku od rozpoczęcia CBT, Firefall wreszcie wchodzi w dłuuugo wyczekiwaną Open Betę, raz na zawsze kończąc z kluczami i ograniczonym dostępem.Od 9:00 rano wejdziemy do niego wszyscy, nie licząc oczywiście tych, którzy grali tam...
Dłuuugo wyczekiwany Firefall startuje o 9:00 rano!
Oho, prawie o tym tytule zapomniałem. Download jest tutaj https://beta.firefallthegame.com/download i jutro od 9 rano (w sumie to już bardzo późne rano...) gramy
tylko nie wiem, czy ten download pokazuje się dla osób NIE-będących w CBT
Ahoj! Wróciłem a tutaj FireFall w open bete się pakuje? No nic, dzisiaj mój komputer nie pośpi.
tylko nie wiem, czy ten download pokazuje się dla osób NIE-będących w CBT
Konto założyłem niedawno (wczoraj) i klienta normalnie zassałem i zainstalowałem. Oczywiście podczas logowania w grze wyskakuje mi komunikat, że nie jestem zapisany do CB, więc pozostaje czekać do jutra rana.
Tak Tak już konto jest i normalnie się gra
Póki co jest mały problem z zakończeniem zakładania postaci. Eh te niespodziewanki pod naporem rzeszy graczy w dniu "wielkich" otwarć.
EDIT
Ekipa wie o problemie i już to ogarniają podobno.
EDIT 2
Ok, naprawione.
Trzy lata od zapowiedzi, półtora roku od rozpoczęcia CBT, Firefall wreszcie wchodzi w dłuuugo wyczekiwaną Open Betę, raz na zawsze kończąc z kluczami i ograniczonym dostępem.Od 9:00 rano wejdziemy do niego wszyscy, nie licząc oczywiście tych, którzy grali tam...