DN Community?

Co się dzieję z dragonnest.com.pl ? Czyżby jedyne polskie community padło? To pytanie może dręczy wiele osób. Lecz teraz nasuwa się pytanie , ile osób chciałoby prawdziwego polskiego community wraz ze stroną i forum ? Ta myśl chodzi mi po głowie od kilku dni , na pewno pomogła by ona niedoświadczonym graczom jak i tym doświadczonym. Co o tym sądzicie? Warto ? Chciałbym podjąć się tego zadania ale nie jestem jeszcze pewien tego. Jak uważacie? Przydało by się tej grze polskie community?

Pewnie dlatego, że dużo osób odchodzi, IS Powah

Dodatkowo lagi jak i tournamenty tylko dla SEA :P.

Lepiej wstrzymać się aż będzie jakieś info nt. wydania DN EU, jeżeli takowe w ogóle wyjdzie - i kiedy ;].

Nawet jeśli wyjdzie nie łudźmy się, kto będzie chciał zostawić np. swojego sm'a z setem manti na +10 i iść zaczynać od nowa? Bo CC na pewno nie odpuści sobie klientów i nie przetransferuje ich do Nexona :) Tak więc, chciałbym zrzeszyć jak najwięcej graczy z polski :)

Co się dzieję z dragonnest.com.pl ? Czyżby jedyne polskie community padło? To pytanie może dręczy wiele osób. Lecz teraz nasuwa się pytanie , ile osób chciałoby prawdziwego polskiego community wraz ze stroną i forum ? Ta myśl chodzi mi po głowie od kilku dni , na pewno pomogła by ona niedoświadczonym graczom jak i tym doświadczonym. Co o tym sądzicie? Warto ? Chciałbym podjąć się tego zadania ale nie jestem jeszcze pewien tego. Jak uważacie? Przydało by się tej grze polskie community?