Nawiązując do użytkownika o nicku Ryo, to Shanda Games zostanie nowym wydawcą europejskiej wersji Dragon Nest'a. Być może tylko trolluje, ale kto wie, dla niedoinformowanych jest on pracownikiem eFusion. Mam nadzieję, że EU nie stanie się CN, który jest P2W, Shanda także ma udziały w Cherry Credits i SEA nie jest tak zryte jak CN, ale dostaje się tam golda dzięki używaniu Magnificent Glass (czy jakoś tak) przez co ma miejsce inflacja
DN EU - Shanda Games
To już oficjalne, Shanda przejmuje europejską wersje Dragon Nesta. W ciągu najbliższego miesiąca zostanie uruchomiona nowa strona wraz z nowym forum, powróci język Francuski i Niemiecki, co najważniejsze będzie data transfer i każdy zatrzyma to co do tej pory osiągnął, włączając w to zakupione T-Cash. Oby transfer przebiegł bez problemów, oraz żeby dali content update jak najszybciej
Czyli warto grać dalej
Yeahh !
Teraz tylko będzie lepiej
Hmm wiec może gra będzie szybciej rozwijana? Hmm ?
Na to właśnie wszyscy liczą, że w końcu będą normalne update'y
Niech szybko dodadzą loli.
Niech szybko dodadzą loli.
Jak dodadzą Lolitkę będę w 7 niebie. Dobrze ze nie sprzedałem konta 160k golda się przyda na set dla niej.
ja bym wolał 50 cap, serio nie wiem co ludzie widzą w Academic. Alchemist jest dość ciekawa, jednak na 60 cap'ie umiera przez ele resist :/
Enginner to dla mnie najbardziej nudna postać, Dragon Nest to gra akcji a ona aby stoi za summonami i patrzy jak walczą ale łatwo przynajmniej jej się eq robi bo idzie w agi. Oczywiście to tylko moja opinia, komuś się podoba - luzik, nie mniej jednak wolałbym wpierw dostać 50 cap -.-
serio nie wiem co ludzie widzą w Academic.
Loli jest słooooodka. Jeszcze dodaj do tego jej słodką armię kaczek!!!!
50 cap też może być. Mój ulubiony lv cap. Najlepszy fragment fabuły main questów.
Na pewno zrobię physiciana ( PB Ex!), a potem GM'a (armia kaczek!!)
też lubie 50, ex'y na 60 są fajnie, ale na 50 nie ma ele resist
na pb ex jeszcze trochę poczekasz
Nawiązując do użytkownika o nicku Ryo, to Shanda Games zostanie nowym wydawcą europejskiej wersji Dragon Nest'a. Być może tylko trolluje, ale kto wie, dla niedoinformowanych jest on pracownikiem eFusion. Mam nadzieję, że EU nie stanie się CN, który jest P2W, Shanda także ma udziały w Cherry Credits i SEA nie jest tak zryte jak CN, ale dostaje się tam golda dzięki używaniu Magnificent Glass (czy jakoś tak) przez co ma miejsce inflacja