DN patania

Witam od nie dawna zaczołem gre w Dragon Nest. I mam pewne pytanka co do gry. Podczas dungeonów zbieram różnego rodzaju kryształy. Do czego one służą? Bo troche mi się tego nazbierało a nie wiem co z nimi zrobić. Drugie pytanko, pozbierałem troche giftów dla npc lecz nie wiem jak ich użyć i czy coś się z nich dostaje czy to jest nieużyteczne? Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi :)

Krzyształy służą do ulepszania broni i innych elementów wyposarzenia - funkcja Enchant u kowala

NPC musi sie z oba zaprzyjaznic aby mozna mu bylo dac gift. Każdy zaprzyjaznia sie w inny sposób. Za Gifty dostaje Punkty. na 24 lev mozesz kupowac za te pt rózne rzeczy w sklepie gildiowym.

rozwalilo mnie, dragon nest patania.... w google poszukaj poradniki do dragon nest'a wejdz na polska strone, poczytaj naucz sie .

rozwalilo mnie, dragon nest patania.... w google poszukaj poradniki do dragon nest'a wejdz na polska strone, poczytaj naucz sie .

Po to jest forum żebym mógł się cokolwiek zapytać, poza tym nie widze sensu twojego komentarza skoro nie chciałeś mi w żaden spodób pomóc to po co wogóle pisałeś? Bo sądze że chodzi tu tylko o nabijanie postów i nic więcej więc daruj sobie swoje wypowiedzi na drugi raz.

Kolejne pytanko (tylko dla tych którzy potrafią udzielić odpowiedzi bez zbędnego komentarza). Skąd moge wziąść ten itemek do zmieny krzystałów chodzi mi o itemek o nazwie "Octagonal Water"

Ahh, nastepny troll. Po to jest forum dragon nesta pl gdzie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania... Zebys juz nie plakal Octagonal Water zdobywasz z daily eventow...

Evil ty jesteś troll, na tym forum też można zadawać pytania o danej grze jakie się tylko chce i weź się ogarnij i nie wtrącaj się tylko zaczynasz nie potrzebna dyskusje kolega zapytał się o cosi a ty go zjechałaś zal mi takich ludzi jak ty żałosne >

a umiesz samodzielnie szukac..np dragonnest wiki??

szukanie i myslenien ie boli

niema to jak nie pomóc tylko komuś dowalić i trolować, więc chyba po prostu lepiej nie pisac w ogóle jak się nie ma ochoty pomóc danej osobie tak?

tak więc gratulacje dla powyższych ludzi jak "wyrocznia" (konto do "pomagania" innym? super zabawa) i EvilGirl (wieczny okres?)

a umiesz samodzielnie szukac..np dragonnest wiki??szukanie i myslenien ie boli

I po co się wypowiadasz ? nie potrafisz czytać? Silve napisał wyraznie "Kolejne pytanko (tylko dla tych którzy potrafią udzielić odpowiedzi bez zbędnego komentarza" Za takie spiny i robienie z siebie nie wiadomo kogo warny powinny być od razu nie wypowiadaj się jak nie masz zamiaru mu pomoc....

Ps . Wiem , nic nie wniosłem do tematu ale musiałem napisać , wkur... ce są takie osoby bo kaleczą forum takim zachowaniem .

Octagonal z daily eventów

Octagonal Water można zakupić za punktu u "Free Adventure Guild", które zdobywa się dając gifty NPC należących do niej. Punkty wymienia się w Saint Haven.

Witam od nie dawna zaczołem gre w Dragon Nest. I mam pewne pytanka co do gry. Podczas dungeonów zbieram różnego rodzaju kryształy. Do czego one służą? Bo troche mi się tego nazbierało a nie wiem co z nimi zrobić. Drugie pytanko, pozbierałem troche giftów dla npc lecz nie wiem jak ich użyć i czy coś się z nich dostaje czy to jest nieużyteczne? Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi :)