DN Szukam 1-3 osob na nocke

Szukam 1-3 osobe ktore zaczynaja grac w DN na nocke dzisiejsza i moze jutro. Ja mialem opoznienie ze startem bo w LoLa mucilem i turnieje cisnalem ;p a jako ze free RPki byly to gralo sie :D

W sumie można pograć daj znać o której gramy i kim grasz no i rzecz jasna nick, mi pasuje zacząć tak od 20/21... Grać zamierzam Archerem, nick Smyrni

Tak samo sie pisze mam woja 11 lvl i od niczego moge 2 postac zalozyc nick : Tunia, jakis ts czy skype moze?

skype/ts3 byle jakie ;p jak byscie we 2 przyszli to juz mamy 4 osoby na nocke czyli cale party :P napiszcie mi na Skype: sobus1995. ja tez moge dopiero kolo 21 bo dopiero wtedy mi sie sciagnie klient.

Ok, wstępnie 21.00 mi pasuję, ale jest spora szansa że BD grał dopiero o 22.00, jak coś mój Skype - risner17

działa wam Dragon Nest? bo mi jak wlaczam gre wysakuje You have encountered an error in Dragon Nest, and the game must be closed. We apologize for the inconvenience. pomocy

Szukam 1-3 osobe ktore zaczynaja grac w DN na nocke dzisiejsza i moze jutro. Ja mialem opoznienie ze startem bo w LoLa mucilem i turnieje cisnalem ;p a jako ze free RPki byly to gralo sie :D