Do crrackeda albo innego moda

proszę o usunięcie postow i ukaranie spamerow/flamerow

szczegolnie szanujzielen, bo pisze w tym temacie tylko żeby kogoś powyzywac

chcialem wyslac to na PW ale wyskakuje mi takie coś

Wystąpiły następujące błędy

Użytkownik crracked nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

(chyba masz pełną skrzynke)

a nie znam innego moda odpowiedzialnego za ten dział

Równie dobrze TOBIE mogą się posypać warny. Dlaczego? Bo piszesz nie na temat. To jest topic REKRUTACYJNY a ty piszesz o pierdołach:

LOL tak zagrałem pół godziny i skończyłem ;d' date=' w rusty hearts chyba szukałeś ludzi (choc pewny nie jestem)zgubiłem maila na którym zarejestrowałem to konto( i pasy do niego, ale odzyskalem juz), to stworzyłem kapusniaczka dlatego pisze na 2 róznych accountach ;p [/quote']Z tego wnioskuje, że też masz parę kont. Czy to nie multikonto? Crracked proszę cię usuń te offtopy i ukaraj tego trolla' date=' to jest jakiś niedowartościowany dzieciak, ktory wyzywa wszystkich dookoła, wymaga od innych kultury osobistej, a takowej nie posiada. Dopóki nie bedzie groził mu ban na jego "cenne" konto, to bedzie robił flame i spam w tym temacie. Przeczytaj późniejsze posty w jego temacie, chyba nikt na niego nie zwraca uwagi w realnym zyciu, dlatego ocenia innych z góry i chce rządzić innymi.Btw. Jak próbuje napisać PW do ciebie pisze "Użytkownik nie może odbierać wiadomości" czy cos takiegoUżytkownik crracked dnia 26 listopad 2011 - 16:36 napisał Lepiej czasem przytrzymać język za zębami.Chyba palce od klawiatury Człowieku zaraz zamknę ten temat. Po co go prowokujesz? Po prostu udzielaj się na temat. - Sam jesteś prowokatorem, dostaniesz w beret, a potem biegniesz do mamy szukać pocieszenia.

Temat zamykam, do tego typu rzeczy służy opcja raportowania postów niezgodnych z regulaminem.

proszę o usunięcie postow i ukaranie spamerow/flamerow

szczegolnie szanujzielen, bo pisze w tym temacie tylko żeby kogoś powyzywac

chcialem wyslac to na PW ale wyskakuje mi takie coś

Wystąpiły następujące błędy

Użytkownik crracked nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

(chyba masz pełną skrzynke)

a nie znam innego moda odpowiedzialnego za ten dział