Do czegokolwiek

Witam

Poszukuję ekipy do pogrania w "jakieś MMORPG", od was (chętnych) zależy w co będziemy grać, jestem otwarty na wszelkie propozycje, byleby była zgrana drużyna, i żeby było się do kogo odezwać...

Gry/a, które odpada/ją:

WoW

Tibia

polecam the secret world, 3 osoby w sumie by sie znalazły które już grają.. a może ktoś tu sie jeszcze zgłosi. świetna gierka, z klimatem

ja gram w Dragon prophet ale jest nas tylko 2ch póki co

ciężko znaleśc ludzi stałych do gry większość nudzi się po paru dniach i odpadają

Ja bym Ci polecił Neverwinter Online, gram z bratem od kilku dni i zapowiada się super.

A ja zaproponuje Rifta podobra gra do Wow'a tylko że za free :D I ogólnie super gra nie można w niej się nudzić zawsze jest co robić.jak nie questy to dungeony a jak nie to to pvp

Dragon Prophet - beznadziejna optymalizacja = lagi

Neverwinter Online - grałem - strasznie mnie nudziło

Secret World - to RPG, FPS... ? no i z tego co kojarze, to nie jest to F2P...

jakiego ty masz pc ze w DP masz "złą optymalizację"?? ta gra dziala dobrze nauczcie się ze nowe gry potrzebująca procesorów a nie kawałka drewna

grasz na lapku w taka gre i czego ty szukasz?

2.2ghz i karta Mka... no super komp na nowe gry

4 rdzenie 2,20Ghz

4Gb RAM

Grafa - AMD Radeon HD 7610M - 1Gb

To hellgate nawet fajne - na swój sposób :P A we 2 będzie jeszcze lepiej. Tylko za nic nie wiem czym się blokuje tarczą XD

Age Of Wulin.

Aion.. hihihi ale Rift też byłby dobrą propozycją :)

aktualnie wraz z Simeonus`em testujemy HELLGATE, zobaczymy co z tego BD, na razie proszę nie zamykać tematu... ;P

Z tematu szukającego ekipy jest temat szukający gry. Brawo użytkownicy za czytanie ze zrozumieniem.

@top

Jak będzie jakaś ciekawa gra to zagram.

up@ gramy w HELLGATE

Witam

Poszukuję ekipy do pogrania w "jakieś MMORPG", od was (chętnych) zależy w co będziemy grać, jestem otwarty na wszelkie propozycje, byleby była zgrana drużyna, i żeby było się do kogo odezwać...

Gry/a, które odpada/ją:

WoW

Tibia