Do DUO! [EAST]

Potrzebuje kogoś kto naprawdę jest dobry i umię grać do duo. 2k elo majking od teraz najlepiej od razu. Czekam.

Nick : Ownage Master.

Rozegrałem około 1,1K rankedów, moje konto zostało shakowane i udało mi się wyjść z 400 elo na 1300 potem nie miałem czasu na grę.

Nie jestem jakimś tam noobkiem, poszukuję zabawnego, dorosłego typa który umie grać i ma mikro.

Aha spoko szukasz kogoś z większym elo po restarcie elo ? też mogę powiedzieć siema miałem 1 elo i po restarcie mam znowu 1300 magia co nie ? bez sensu, sorka ale taka prawda.

@up, kre**nie gdzie ja napisałem że szukam kogoś z hight elo?

DLA WSZYSTKICH PODOBNYCH DO PANA WYŻEJ.

Szukam kogoś kto jest po prostu DOBRY W TĄ GRE.

warn_ico.png
Warn za obrazę użytkownika. - crracked

Nie gram z nerwowymi ludzmi ;).

Zwłaszcza że nie masz 30 lvla i nie grasz na East, Deimon. A pan szukający niech się ogarnie, bo w taki sposób pokazałeś swój charakterek i coś mi się wydaje że nie znajdziesz tak łatwo osoby chętnej do współpracy.

szukasz jakiegoś starszego spokojnego gracza a sam pokazałeś nam swój charakter nie chcę tu obrażać ale taka smutna prawda @up wątpię że na tym forum kogoś znajdzie. z takim człowiekiem trudno znaleźć porozumienie chociaż swój pozna swego czy jakoś tak.

Potrzebuje kogoś kto naprawdę jest dobry i umię grać do duo. 2k elo majking od teraz najlepiej od razu. Czekam.

Nick : Ownage Master.

Rozegrałem około 1,1K rankedów, moje konto zostało shakowane i udało mi się wyjść z 400 elo na 1300 potem nie miałem czasu na grę.

Nie jestem jakimś tam noobkiem, poszukuję zabawnego, dorosłego typa który umie grać i ma mikro.