Odpowiedzcie proszę w ankiecie do jakiego zakonu dołączyliście i dlaczego, co Was skłoniło? Ja dołączyłem do Durmand Priory, ponieważ ochrona wiedzy i tradycji jest mi najbliższa, ale zarazem świetnie się czuję w roli doradcy-nauczyciela. Moja postać mesmer pasuje idealnie do tego zakonu.
Do jakiego zakonu dołączyliście?
Vigil - wejść, zabić, wyjść.
Vigil. Kolega wyżej wyczerpał temat.
każdy.. 3 postacie 3 80 cały content (zaczynam dopiero drugą postać ).... nic w tej grze nie pomijam.
(No way, tak mało szeptów?)
Wybrałem szepty z trzech powodów - byli w jedynce, mają genialne ciuchy oraz łączą w sobie myślenie Durmanda i siłę Vigila.
Prior, niechcacy, rushowalem 80 D:
Dopiero teraz wkrecam sie w story i pewnie beda to szepty !
Vigli, z dwóch powodów, po pierwsze nie lubie szpiegów thiefów etc (gram guardianem), a durmand priory mi nie odpowiadał. przytocze cytat kolegi: "Lepiej je*nąć wrogowi młotem, przynajmniej zobaczy moją twarz."
Durmand Priory wybralem, zaczynam zalowac. Nie wiem jak to wyglada w przpadku pozostalych historii, ale w moim zakonie wszyscy napotkani bohaterzy sa irytujacy i sztuczni, nie ma w nich prawdziwego zycia, wzbudzaja tylko irytacje. No i fabularna czesc to kpina.
Odpowiedzcie proszę w ankiecie do jakiego zakonu dołączyliście i dlaczego, co Was skłoniło? Ja dołączyłem do Durmand Priory, ponieważ ochrona wiedzy i tradycji jest mi najbliższa, ale zarazem świetnie się czuję w roli doradcy-nauczyciela. Moja postać mesmer pasuje idealnie do tego zakonu.