Do jakiej gry wrócić?

WITAM!

Mam obok siebie Far Cry 3, GTA 3,4, SA, I są to gry, które już ukończyłem.

Problem w tym, że ograniczyłem się tylko do głównej lini fabularnej olewając wszystko co do okoła.

Warto wracać do tych gier? Jak tak to do której dokładnie i co mnie tam czeka?

Jak sama gra ciebie nie zachęca i nie masz ochoty robić misji z posterunkami/wyścigami to lepiej zagrać w coś innego. Misje poboczne w tych grach to powtarzalność.

To oczywiście kwestia gustu, ale IMO nie są to jakieś wybitne gry, do których warto byłoby w dzisiejszych czasach wracać - jest dużo innych tytułów w jakie można popykać.

Seria GTA nie jest wybitna? W dzisiejszych czasach dalej nie ma dobrej gry o podobnym pokroju. Pewnie GW2 tylko jest mega wypasne, a potem dlugo, dlugo nic tak? Od siebie polece San Andreas, chyba najlepsza czesc serii. Ew. sprobuj serie Saint Row skoro lubisz takie klimaty.

edit. Bym zapomnial o najlepszej grze tego typu... MAFIA I (10/10) i MAFIA 2 (8/10), w 2016r bedzie MAFIA 3 i jest na co czekać. GTA V zapadnie sie pod ziemie.

Jezeli chodzi o FC3 To jednak ta mapa jst całkiem spora, więc zastanawiam się czy na tej nieodkrytej części ( prawie 50%) znajduje sie cos przez co warto by wrócić.

GTA 4 To moje klimaty i też zastanawiam sie czy tam wgl jest co robic poza wątkiem głównym.

Obie gry są ładne, a wyspa w FC3 powala, dlatego troche mnie gryzie, ze spędziłem tam tak niewiele godzin...

No ale nic na siłe.

Najlepszym wyjściem będzie zagranie w dodatek/czwartą część far cray'a.

W tej grze jest tona broni i modyfikacji, a i tak pewnie grasz z łukiem i walki będą wyglądały tak samo.

Sama eksploracja jeśli robisz to co jakiś czas jest ciekawa, ale wraz z Misjami Głównymi na dłuższą mete męczy.

GTA 4 oczywiście dodatki obydwa dodatki.

Lub po prostu wgraj jakieś mody itp.

Chyba nie warto, gdyby było warto to zapewne nie zadawałbyś nam takich pytań tylko byś grał ;)

Ja ostatnio wróciłem do Baldura, jak to mówią stara miłość nie rdzewieje, polecam :)

Do gta znajdź jakieś mody, lub po prostu pograj ze znajomymi. Co do farcry 3 się nie wypowiem bo nie grałem.

WITAM!

Mam obok siebie Far Cry 3, GTA 3,4, SA, I są to gry, które już ukończyłem.

Problem w tym, że ograniczyłem się tylko do głównej lini fabularnej olewając wszystko co do okoła.

Warto wracać do tych gier? Jak tak to do której dokładnie i co mnie tam czeka?