Czesc. Chcialbym zaczac podejscie nr 34234 do gry GW2, poniewaz nie moge sie przelamac przez to lvlowanie niskie, bo jakos dla mnie jest monotonne czesto i chcialbym sie spytac, do ktorego lvla na trialu mozna dojsc bez kupowania gry? Raczej aktualnie nie chce wydawac pieniedzy, a nie wiem do ktorego lvla na trailu gra jest przyjemna.
Do ktorego lvla na trialu mozna dojsc
trial to podstawka, więc pewnie do 80 lvla tylko lokacje mounty i inne duperele z dodatkow beda zablokowane
Masz caly content z podstawki i tyle, 80 lvl.
Tzn ile da sie wbic lvla bez tych blokad co maja F2P? Tez normalnie 80 czy bylby problem?
W GW 2 w wersji F2P możesz wbić maksymalny lvl jaki jest w GW 2, czyli 80. Oczywiście nie masz nowych mapek, nowych specek klas i np mountów, które masz w dodatkach. No i masz jakies tam upierdliwostki w wersji F2P, czyli masz 2 sloty na stworzenie postaci, zamiast 5, do Lions Arch możesz wejść po wbiciu 25 lvla, na WvW możesz wejść dopiero od 60 lvla. Levelowanie jest dość szybkie. Każdy level, nieważne czy jest to 10 czy 75, wbijesz w max 1,5 godziny.
Czesc. Chcialbym zaczac podejscie nr 34234 do gry GW2, poniewaz nie moge sie przelamac przez to lvlowanie niskie, bo jakos dla mnie jest monotonne czesto i chcialbym sie spytac, do ktorego lvla na trialu mozna dojsc bez kupowania gry? Raczej aktualnie nie chce wydawac pieniedzy, a nie wiem do ktorego lvla na trailu gra jest przyjemna.