... do OTS`a

Witam

Pisząc ten temat mam nadzieje iż znajdą się jacyś chętni do jakiegoś ciekawego OTS`a, osobiście nie jestem jakimś doświadczonym graczem, dlatego zależało by mi na jakimś OTS`ie z mapą Evo nie musi to być jakaś wielka ekipa, ale im więcej tym lepiej, osobiście nie jestem dobry w szukaniu OTS`ów więc to zostawiam wam. Gdyby znalazła się jakaś ekipa, to myślę że najlepiej jak zaczniemy grać o wyznaczonej godzinie, będzie łatwiej się ogarnąć, ewentualnie jeśli byście chcieli możemy grać na glaobalu... ^^

Zajrzę tu za jakąś godzinkę... ;D

Ja gralem na APO 7.6 . Na rook'u niezla zabawa , bo trzeba sie nameczyc , zeby cos zdobyc .

ja osobiście gram na ron ots

Gram 4 lata w Tibie, jeżeli już OTS, to jedynie max exp 70, ewentualnie 100, i wyłącznie RL map.

Ja chętny bym był na APO ale na rooku

Ja się dostosuję do was tylko dajcie znać jak coś, Paweleqqk mi też zależałoby na low rate, żeby nie wbić max lvl w 3 dni, real mapa też może być, jęsli znasz taki server to podaj i możemy grac... ^^

To moze zgadamy sie dzis na nocke? ;D

@Newfe w 3 dni nie wbijesz max lvl bo go nie ma ^^,co do tematu jesli znajdziecie coś ciekawego dajcie znać(tylko żeby grało z 400 osób aby kogoś ubić).

Spoko spoko, w takim razie chetni do gry pisac na gadu 32484247

a ja gram w wodbach i takich tam a nigdy na otsach zwyklej tibi xD

EJ CHŁOPAKI !!! :D ja bym chciał zagrać z Wami, ale niestety nie ogarniam za dobrze tibii :( jakbyście chcieli możecie mi pomóc :D

Spoko, ale jeszcze nie wiadomo na jakim otsie... ^^

ja polecam ronots exp rate 20 na serverze

Nie polecam grania na OTS'ach 7.9+ bo są zapełnione botami, najlepiej wybrać OTS 7.6 taki jak np. APO (Armia ToProste).

Mi obojętnie, byle boty nie latały, piszcie na gadu, podałem wyżej

Ok gramy dziś w nocy na servie http://ethania.net/

ok to ja ściągam tego OTS'a jkbc jestem na skype prawie cały czas (witamina112) :>

APO jeszcze stoi :blink: ? Ile to już lat?

Maques lepiej wbijaj na Ethania ;D

Jakie macie nicki?

Jak cos dodajcie na skype: przemek44478

i w grze: Apex Predator