Do psycholoda z tym?

Otóż moi drodzy mam pewien problem dla jednych wyda się śmieszny pewnie, ale co tam...

Nie jestem w stanie osadzić się w żadnym mmorpg jak zaczynam grać to pogram z parę tygodni max i koniec przerzucam się na coś innego... Jedynymi wyjątkami były silkroad pół roku i wow rok ... lecz one już mi się zupełnie przejadły i próbowałem w naprawdę wiekszkości mmo no ale nie dało rady :( czy jest na to jakieś lekarstwo bym mógł zacząć w coś grać i nie kończąc po tygodniu... prosze bez większego spamu i rozsądne odpowiedzi :P

musisz przez jakis czas pograc w inny gatunek :unsure:

Jak dla mnie powinieneś się cieszyć że aż tyle grałeś w mmorpgi, większość na forum grała w jedną grę miesiąc.Ja sam tylko w jednym mmorpgu zostałem na dłużej, a grałem w wszystkie te bardziej znane i lubiane.

A ja nadal nie wiem co to jest psycholoda :P Wszyscy wyżej mają rację - zacznij grać w inne gatunki. A zresztą - trzeba się cieszyć że nie uzależniasz się od MMO. Ja niestety tak dobrze nie mam - i, o! - teraz żałuję, ale dla mnie jest już za późno ;)

1. Nie przesadzaj ja w niewiele gier grałem dłużej niż miesiąc

2. Staraj się grać z kolegami, których znasz w realu

3. Poznawaj innych graczy w grze

Gdy grasz z kimś w kilka osób gra nabiera nowych smaczków.

4. Ewentualnie tak jak tu wcześniej napisano zmień gatunek

BTW. Psycholoda śmiesznie mi się to kojarzy :lol:

Stary, ja mam na to poradę:

Bierzesz wódkę! Największa, żadne 0.3.. 0,5 i 0,7 wyłącznie.

Siadasz przy kompie, włączasz MMORPGA, zerujesz alkohol i gra dopiero wtedy dostaje nowych smaczków.

Polecam Soplicę, albo Bolsa. Absolwent jakoś mi nie przypadł do gustu, ale może ty spróbujesz?

Ereses alkoholiku. :P

Wolę Finlandię, albo Pana Tadeusza. ;>

hehe, a tak serio, to wole piwo... Wódka.. Hmmm, nie dobra.

noWOMENnoCRY, miałem tak samo jak Ty, to normalne, zmień gatunek, ja np: Grałem w Punishera ( Piękna gra )

dlatego potem, super mi się grało w Mmorpg. :lol:

I jak wspomniał kubox najważniejsze jest grać z kolegami z realu, u mnie to było tak że kto przegra duel stawia piwo(romuńskie za 1.50zł xD) rywalizacja zawsze urozmaica zabawe, chodzenie na bossy i jeszcze dodatkowo gadanie przez ventilo.

Ja mam taki sam problem jak autor tego tematu niestety znalesc miejsce dla siebie teraz w jakims mmo jest strasznie trudne :(

Teraz testuje Archlorda mam nadzieje ze do wakacji wytrzymam :(

LOL to samo i u mnie nie mam w co grac:( testowalem duzo gier ale najwiecej w WoWa gralem.Szukam teraz jakiejs nowej lecz z gier na stronce nie ma gier na poziomie wowa -.-

A i chcialem spytac czy znacie jakas giere horror zy cos by pyknac?Albo mmorpg jakies spoks?Cos co pozwoli zabic czas w swieta lub na dluzej xD

Z 2d podobno spoks sa Red Stone ale nie moge sie zarejestrowac caly czas ID ni\by zle -.-

a 2 fra to Shadow of legend ale tam sa skile chyba kijowe?

-------Wydaje mi sie ze lekarstwem na to jest albo zmiana gatunku gry albo jakas spoko wciagajaca-------

//Dwa ostrzeżenia za nieumiejętne pisanie postów oraz złamanie 7.1. punktu regulaminu. - Mr. Hania

Gram w Archlorda od 1 mies , i gdyby nie gildia która tam mam to już dawno bym nie grał . Dzieki tej gildi chce mi się grac ! ;p PS: Mam ta gildji co od 1 lvl ;) Kur** a już bylem szczęśliwy ze dostane warna ;p

Mnie najbardziej i moich kumpli wciągają FPS Online. np. COD2, COD4 lub CS:S. Spróbuj z takimi grami ,lecz nie typu WarRock lub ComatArms.

hehe ja w cs-a tez grałem i mozna powiedziec iz byłem BARDZo dobry lecz jak chciałem nakrecic frag movie uzyłem frapsa i 3 dni po tym STEAM ban no k**** troche sie zdenerwowałem bo 200zł+ poszło z banem /cryyyyy

PS. chyba uzyłem jakiegos złego fraps :(

no wiec postanowiłem przejść jakiegoś singla przez święta i zobaczymy co z tego wyjdzie... ech a z reala kumplami to w sumie tak głupi jest 5 w dekarona 2 na prv wowie 4 na rohanie i jeszcze inni gdzieś rozrzuceni i co najgorsze każdy ma juz xx lvl.. :P ale co tam zobaczymy !

Wolę Finlandię, albo Pana Tadeusza. ;>hehe, a tak serio, to wole piwo... Wódka.. Hmmm, nie dobra.

racja :P

a tak wogole to moze sprobujesz RPG? np. spellforce (1,2)

Proste: ten gatunek nie jest dla ciebie. Ja najdluzej w jednego mmo gralem 2-3 tygodnie. Potem totalna nuda. Gry tego gatunku trzymaja mnie zazwyczaj 2 dni (jak sie wciagne), a czasami to nawet godzinka wystarczy do usuniecia tytulu z dysku twardego. Wiesz, MMO stoja w miejscu. Kazdy jest podobny do poprzedniego i moze dlatego, nie mozesz pograc dluzej? Juz wszytsko widziales przy pierwszych 2-3 grach, wiec reszta wydaje ci sie tym samym co poprzednio.

Pograj sobie w cRPG, a do MMO wroc za jakis czas (z nadzieja, ze gatunek troche sie zmienil)

Albo spróbuj RTS(strategiczne albo jakieś ekonomiczne) z tego gatunku polecam Pizza Connection 2 ;D

To nie do końca tak , ja tak mam z darmowymi MMO , bo to wszystko klony , klony klonów , bądź hybrydy klonów . Jedyne rozwiązanie to gry płatne , każda inna , mająca sporo cech wyróżniających je spośród innych MMO .

Dlatego polecę Guild Wars (nie do końca mmorpg, ale zaj**ste :D ) i Age of Conan (znam tylko z opowieści, ale niski abonament, więc? ).

Jakbys gral od poczatku w porzadne gry typu UO to by ci sie nie znudzilo bo nie dziwmy sie ze silkroad cie odrzucil ... TURK 100 k GOLD PLZZZZZZZZZZ