Chciałbym poinformować tych którzy nie wiedzą, szanowny (j**any k**wa !111;/) admin napisał na forum (neosteam) o tym, że po Open Becie będzie wipe ( bo chcą ,,równy'' start dla wszystkich, chociaż wszyscy już mogą grać, i wprowadzić Cash Shop, żeby inni mieli równiejszy start.) Na stronie głownej ofc. żadnego info o tym, dopiero jak ktoś sie zapytał na forum to admin raczył napisać, 90% graczy oburzona ( w tym cała nasza gildia polska (26 osó) usunęła tą grę z dysku. Ot tak topic, żeby was ostrzec przed tą j**aną kompetencją adminów tej gry.
Do wszystkich graczy NeoSteam EU
Opanuj się człowieku. Na forum nie wolno używać wulgaryzmów, więc na następny raz się opanuj. Z drugiej strony twój bunt jest uzasadniony, ale wykazuj go w bardziej kulturalny sposób.
To nie pierwszy raz kiedy gamigo robi taki "prezent", szkoda bo ściągnąłem i chciałem sprawdzić.
No sorka, ale przez nich zmarnowałem długi weekend, wbiłem 35 lvl, fajnie było na bossy się chodziło ale wszystko za***rdoliło Sorka za wulgaryzmy ale ta gra była fajna, może do niej wróce jak admini zmienią zdanie (jeden mi nawet odpowiedział na forum, napisałem podobny topic do tego na oficialnym xD, powiedział że mnie rozumie, ale mam używac mniej przeklenstw XDD). Gra warta przetestowanie, ale nie warta grania ,lol. Bo i tak stracicie wszystko za pare tygodni :S
Mnie na szczęście gra nie działa a też ściągałem w długi łikend.
Chciałbym poinformować tych którzy nie wiedzą, szanowny (j**any k**wa !111;/) admin napisał na forum (neosteam) o tym, że po Open Becie będzie wipe ( bo chcą ,,równy'' start dla wszystkich, chociaż wszyscy już mogą grać, i wprowadzić Cash Shop, żeby inni mieli równiejszy start.) Na stronie głownej ofc. żadnego info o tym, dopiero jak ktoś sie zapytał na forum to admin raczył napisać, 90% graczy oburzona ( w tym cała nasza gildia polska (26 osó) usunęła tą grę z dysku. Ot tak topic, żeby was ostrzec przed tą j**aną kompetencją adminów tej gry.