Do wygrania klucze do S.K.I.L.L Special Force 2 CBT

Jestem w posiadaniu 3 kluczy do zamkniętej bety gry S.K.I.L.L Special Force 2 i nie mam zamiaru ich wykorzystywać, dlatego właśnie stworzyłem ten konkurs. Zasady są proste- jedyne co musicie zrobić to w tym temacie napisać post, w którym będą znajdować się 4 liczby z zakresu od 1-8. Klucze będą następnie rozdawane osobom, które miały najwięcej prawidłowych liczb. W przypadku remisu, który zmieniłby wynik- wyżej jest osoba, której suma różnic wszystkich liczb wybranych od liczb wylosowanych jest najmniejsza. Konkurs trwa do 22.08 do godziny 14:00. Wszelkie zgłoszenia po tym terminie będą ignorowane!

Wszystkie klucze są takie same więc mija się to z celem, powodzenia.

aby nie było off 1,2,3,4

5,3,8,9

2578

5, 9, 3, 8

UM75-SC26-71QO-75UB-AW8G-5I7P

GN14-PI12-71FO-78TM-AC6C-0G7V

Macie, a nie się bawicie w bóg wie co :)

A się pobawię 4238.

Bez sensu skoro portale oferują klucze za free ; http://contest.mmosite.com/index.php/activity/sendkey/skill-specialforce2-beta-key-giveaway-event . W sumie gra nie warta nawet zabawy i rejestracji.

Ps tox Bóg pisze się z wielkiej bo jest to imię.

Bez sensu skoro portale oferują klucze za free ; http://contest.mmosi...-giveaway-event . W sumie gra nie warta nawet zabawy i rejestracji.Ps tox Bóg pisze się z wielkiej bo jest to imię.

Nazwa własna jak już, Bóg to nie imię. I z wielkiej się pisze gdy mówimy o tym Jedynym, a nie o innych.

Żeby nie robić offtopu to masz 1, 3, 5, 7

Jestem w posiadaniu 3 kluczy do zamkniętej bety gry S.K.I.L.L Special Force 2 i nie mam zamiaru ich wykorzystywać, dlatego właśnie stworzyłem ten konkurs. Zasady są proste- jedyne co musicie zrobić to w tym temacie napisać post, w którym będą znajdować się 4 liczby z zakresu od 1-8. Klucze będą następnie rozdawane osobom, które miały najwięcej prawidłowych liczb. W przypadku remisu, który zmieniłby wynik- wyżej jest osoba, której suma różnic wszystkich liczb wybranych od liczb wylosowanych jest najmniejsza. Konkurs trwa do 22.08 do godziny 14:00. Wszelkie zgłoszenia po tym terminie będą ignorowane!