Dobór obudowy :)

Witam :)

Tak jak w temacie interesuje mnie jakaś ciekawa, dobra oraz niedroga obudowa pod moją płytkę główną: MSI B75A-G43.

Jeśli chodzi o kolor to preferowałbym raczej czarną ;) Tak czarna byłaby najlepsza.

Zamierzam wydać około 100-150zł. Mam nadzieję, że coś się znajdzie fajnego :)

Jeszcze takie pytanko małe. Pierwszy raz składam kompa od zera... śrubki do zamontowania płyty dostane wraz z obudową, czy trzeba osobno dokupić?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,

Corio

Cooler Master Elite 311

Bitfenix Merc Alpha

SilentiumPC Brutus 410

Nic osobno nie musisz dokupywać, będzie wraz z obudową.

Polecam Brutusa, jestem szczęśliwym posiadaczem, jak za tę cenę w miarę solidna, nie trzeszczy, nigdzie się nie pokaleczysz, fajny, minimalistyczny design.

Również polecam Brutus'a 310 lub 410 sam go mam i jestem bardzo zadowolony jak na tą cenę. :)

Za tą cene tylko Brutus 410

Przecież nie tylko Brutus jest w tej cenie dobry.

Aerocool PGS Vs-3

Aerocool PGS Strike-X One

CoolerMaster Elite K350

Zalman Z5

CoolerMaster Elite 430

Aerocool VS-4 Advance

Wybierz jaka Ci się najbardziej podoba i tyle. W tej cenie nie będzie zbyt dużej różnicy.

IMO Brutus jest brzydki :D

Ja posiadam Aerocool PGS Vs-3, ładnie się prezentuje i nie zbiera kurzu.

Aerocool VS-4 Advance wygląda fajnie, lecz koszt to chyba coś około 160 zł ;)

Widzę, że niemal jednogłośnie wygrywa SilentiumPC Brutus 410 :)

Dzięki za pomoc :) Zaraz zamawiam :)

Witam :)

Tak jak w temacie interesuje mnie jakaś ciekawa, dobra oraz niedroga obudowa pod moją płytkę główną: MSI B75A-G43.

Jeśli chodzi o kolor to preferowałbym raczej czarną ;) Tak czarna byłaby najlepsza.

Zamierzam wydać około 100-150zł. Mam nadzieję, że coś się znajdzie fajnego :)

Jeszcze takie pytanko małe. Pierwszy raz składam kompa od zera... śrubki do zamontowania płyty dostane wraz z obudową, czy trzeba osobno dokupić?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam,

Corio