Hejka! Szukam dobrej duszyczki która na godzinkę / dwie udostępniłaby mi swoje konto do GW2. Bardzo chciałbym zagrać sobie revenantem i przetestować tę postać na sPVP.
Czy znajdzie się ktoś tak miły?
Hejka! Szukam dobrej duszyczki która na godzinkę / dwie udostępniłaby mi swoje konto do GW2. Bardzo chciałbym zagrać sobie revenantem i przetestować tę postać na sPVP.
Nie!, zapomnij, że jakiś noname dostanie jakieś "drogocenne" konto choćby na sekunde
Większej głupoty, to nie słyszałem jeszcze. Gracz F2P, więc najpierw to se dodatek kup. Prędzej całe konto puste zostanie niż ty se te pvp przetestujesz ziomek. Idź szukać frajerów gdzieś indziej.
Jak mogę okraść kogoś jak przypisane są przedmioty? MI naprawdę chodzi tylko o sprawdzenie Revenanta A szkoda mi wydawać te 150 zł w ciemno.
Nikt normalny nie udzieli ci takiego dostępu. Nawet jeśli rzeczy są przypisane to można wiele innych rzeczy skraść, nie mówiąc już o byciu chamem i usuwaniu postaci.
Jak można okraść? Przesłać hajsy, itemy od craftów, zniszczyć przedmioty, albo nie wiadomo co jeszcze odwalić. Według mnie, kiedy ktoś chce kupić dodatek dla samej postaci, to jest lekko niepoważny.
Polecam po prostu zakupić grę ;o Nikt Ci raczej nie da dostępu do swojego konta z dodatkiem, bo chcesz sobie przetestować xD
Jak interesuje się sPvP to polecam użyć yt i popatrzeć jak się gra revantem
Patrzeć i grać to nie to samo
Już na targowisku wystawiłem dwa konta BDO oraz jedno do ESO Sprzedam / wymienię i wtedy zagram sobie
Może to nie w temacie, ale po jaką cholerę kupiłeś 2 konta BDO?
Jak można okraść? Przesłać hajsy, itemy od craftów, zniszczyć przedmioty, albo nie wiadomo co jeszcze odwalić. Według mnie, kiedy ktoś chce kupić dodatek dla samej postaci, to jest lekko niepoważny.
Jedno moje, inne brata Jedno już sprzedałem. BDO jes fajne, ale po prostu przy obecnym trybie życia nie zagrzeje tam miejsca - to nie gra dla semi casuali jakim jestem
Jak chcesz grać w gw2 to i tak musisz kupić grę
Dołacze sie i zapytam, bo zaczynam pykać w gw2 i chciałbym na f2p grac do 80 lvl a pozniej kupic dodatek. Opłaca sie czy teraz kupic dodatek ?
Dołacze sie i zapytam, bo zaczynam pykać w gw2 i chciałbym na f2p grac do 80 lvl a pozniej kupic dodatek. Opłaca sie czy teraz kupic dodatek ?
Możesz sobie pograć na spokojnie a potem dokupić dodatek (+podstawię wliczoną w cenę)
Ja mam tylko podstawkę zakupioną wcześniej - parę lat temu. I W sumie już wiem, że takowy dodatek dokupię
Temat do zamknięcia.
Możesz spróbować, jednak musisz wziąć pod uwagę, że na konta f2p są nałożone duże restrykcje i ograniczenia.
Więcej informacji masz -> tutaj
Także to od Ciebie zależy decyzja czy kupisz sobie od razu czy będziesz się "męczył" (jak dla mnie) na f2p.