Dobra ekipa do pogrania

Siemanko otóż szukam kilku osób do popykania w jakąś gierke MMORPG, w którą zaczęlibyśmy od 0. Aktualnie nie posiadam TS'a ani nic aczkolwiek da sie go załatwić jeżeli będzie już kilka osób zdecydowanych w 100%. Co do gry to jeszcze nie mam pojęcia w jaką i mam nadzieję że wspólnymi siłami ją wybierzemy. Szukam jakiejś ekipy bo nie chce grać sam od 0 bo jest to nudne. Wiem że jest już kilka gildii które szukają ludzi itd. ale nie chce wchodzić w coś gdzie ludzie mają już bo 30+ levele albo osiągnęli już max lvl. W moim założeniu jest znalezienie grupki osób którzy chcą popykać wspólnie w jakiegoś MMORPG'ka od 0 przy czym dobrze się bawiąc. Co do informacji o mnie to nazywam się Łukasz mieszkam na Śląsku niedaleko Gliwic, mam 15 lat i interesuję się informatyką.

A interesuje cię moba, to możemy tutaj coś zdziałać :).

Gram aktualnie w LoL'a ale to nie to samo co dobra zabawa wspólna zabawa przy jakimś MMORPG'ku

Ja na razie mam LoLa i Dotę 2, ale nie gram żadne mmo, bo tak naprawdę nie ma nic ciekawego :). Jedynie atlantica online :D.

A ja proponuję Fiesta Online : )

wróć jak chcesz to po weekendzie mam smaka na DN :P. (Dragon Nest) xD.

Hmm można zagrać i w dn tylko dobija mnie ten zamknięty świat.

swtor ;]

Ewentualnie EQ2 lub Vanguard: SoH

Jeżeli lubisz oldschool games to zapraszam do Ragnarok'a EU, świetna gra, wciąga na długi czas, jest wiele rzeczy do roboty, trudna do ogarnięcia (co jest plusem), ale jak już ogarniesz to na prawdę staje się przyjemna i większość rzeczy leci z górki, wiele klas postaci i ich różnorodność. Aktualnie gram z moim kolegą więc jakbyś do nas doszedł, byłoby nas 3ech, można by było znaleźć jeszcze kilka osób i pykać całą ekipą :)

wróć zmieniłem zdanie i pobieram Aiona :D.

SWTOR bardzo fajnie się gra albo AION a jak masz trochę kasy to GW2

W sumie też bym polecił GW2 .Ostatnio pograłem na trialu i musze powiedzieć ,że AN trafiła w 10 z tym pomysłem,znaczy z udostępnieniem wersji trial.Naczytałem się negatywnych opini o nudzie w tzw. end game,właściwie o braku end game.Przypuszczam ,że to jest prawdą ale z drugiej strony opinie jakoby fun z gry (zanim dobijemy max lvl)był wyśmienity..potwierdzają się.Dawno tak przyjemnie i "miodnie" mi się nie grało w gre mmo.Wiem ,że aktywnych graczy w GW2 ubywa z dnia na dzień (ok niemają co robić,to jest oczywiste) ale chyba jeden im przybędzie,chociażby na ten miesiąc czy dwa grania :D

Posiadam GW2 ale samemu sie kijowo gra, a wątpie żeby dużo ludzi sie zebrało żeby popykać w GW2. Moje propozycje to SWTOR i Aion.

Każdy kto jest chętny niech napisze jaka gra Was interesuje i dlaczego.

ja bym pograł w swtor akurat mam na kompie a samemu nudno

Nom też"pykam" w SWTOR.Faktycznie troche nudno samemu,w sumie gra dobrze zrobiona od strony graficznej,ciekawa fabuła ,spoko skile.Intryguje mnie temat pvp ,"rozkminiam"obecnie temat buildu dla mojego juggernauta.Preferuje dps style i kombinuje z drzewkiem rage,chociaż wiem ,że popularniejszy i bardziej rekomendowany jest build vengeance.

Hmm, lekki spam się powoli zaczyna. Co do swtor to mam pytanko jak wygląda sprawa z abonament bo nie wierze jakoś że F2P jest takie piękne ;). Ja proponuje wybrać pomiędzy właśnie swtorem a aionem.

Ja moge zagrać w LoLa i w SWTOR

Siemanko otóż szukam kilku osób do popykania w jakąś gierke MMORPG, w którą zaczęlibyśmy od 0. Aktualnie nie posiadam TS'a ani nic aczkolwiek da sie go załatwić jeżeli będzie już kilka osób zdecydowanych w 100%. Co do gry to jeszcze nie mam pojęcia w jaką i mam nadzieję że wspólnymi siłami ją wybierzemy. Szukam jakiejś ekipy bo nie chce grać sam od 0 bo jest to nudne. Wiem że jest już kilka gildii które szukają ludzi itd. ale nie chce wchodzić w coś gdzie ludzie mają już bo 30+ levele albo osiągnęli już max lvl. W moim założeniu jest znalezienie grupki osób którzy chcą popykać wspólnie w jakiegoś MMORPG'ka od 0 przy czym dobrze się bawiąc. Co do informacji o mnie to nazywam się Łukasz mieszkam na Śląsku niedaleko Gliwic, mam 15 lat i interesuję się informatyką.