Dobra gra F2P

Siemaneczko szukam gry ,ponieważ tytuły w które grałem kiedyś znudziły mi się więc mam nadzieję,że wy mi pomożecie.

Mam tylko prośbę żeby była dostępna w języku polskim i była f2p.

Gatunek:Każdy

Sprzęt:Pójdzie wszystko

Cechy:F2P,PL,Żeby nie było 1 osoby na mapce :D

Przypadły mi do gustu:Margonem(bez hejtu dzięki),Warface,Paladins

Nie przypadły mi do gustu:Aion,Neverwinter

F2P a mikropłatności nie są wymagane ani spamowane przez gre..

http://store.steampowered.com/app/557780/Atom_Fishing_II/

Riders of icarus ludzi nie jest dużo ale w miasta są zaludnione jeżeli wbijesz max lvl chętnie z koleżanką weźmiemy cie na dungi i pomożemy z eq jak i zbieraniem mountow

Siemaneczko szukam gry ,ponieważ tytuły w które grałem kiedyś znudziły mi się więc mam nadzieję,że wy mi pomożecie.

Cechy:F2P,PL,Żeby nie było 1 osoby na mapce 

Imho, Guildwars 2 lub ESO raz kupisz tanio i koniec placenia, szczegolnie gw2. F2P aka F2P f2p zazwyczaj nie sa f2p, bo wymagaja premki itd.

Ale kolega prosił o grę w języku polskim. ;)

Na portalu był ostatnio opublikowany film poświęcony MMO w naszym rodzimym języku - polecam zerknąć, może znajdziesz coś dla siebie.

Warframe - zero p2w (z resztą walutę premium można samemu "zarobić" na handlu z innymi graczami), spora społeczność, ciągle rozwijana i... tak naprawdę to świetna, dynamiczna gra.

W przyszłym tygodniu, 7 listopada startuje Mu Legend, f2p, ludzi będzie dużo, bo start. Warto spróbować.

W przyszłym tygodniu, 7 listopada startuje Mu Legend, f2p, ludzi będzie dużo, bo start. Warto spróbować.

Info gdzieś jest ?

Info gdzieś jest ? 

http://mulegend.webzen.com/en/News/Notice/webzen-reveals-mu-legend-obt-final-release-date-confirmation-1430026

Dzięki za polecenie MU Legend zacząłem grać gierka jest świetna

Jak Ci się znudzi to wbijaj do Aion'a jest po polsku.

Jak Ci się znudzi to wbijaj do Aion'a jest po polsku.

"Nie przypadły mi do gustu:Aion,Neverwinter" a Ty polecasz mu Aiona...

On każdemu poleca Aiona, w każdym wątku.

Nie wiem, czy nie obiło mi się ostatnio o uszy, że Monster Hunter ma być po polsku, a wszystko wskazuje na to, że gra będzie F2P. Może warto się bliżej zainteresować?

Cechy:F2P,PL,Żeby nie było 1 osoby na mapce 

LoL, DOTA, Warframe, Smite, Battlerite

Nie ma "f2p" mmorpg, ktore maja system ze masz all za darmo imho, a nie sa crapami.

Ja polecam Secret World Legends, Wildstar i EVE Online.

Nie ma "f2p" mmorpg, ktore maja system ze masz all za darmo imho, a nie sa crapami.

Już któryś raz widzę, że nie potrafisz zastosować skrótu IMHO.

NIN ONLINE
jesli margonem ci sie spodobało, to też powinno.

swiat naruto w 2d, 8 klas postaci i ciezki level cap, ktory siega do 50 lv, na 50 lvlu wybierasz drugą klasę

dziękuje MgKriz za wrzucenie takiego posta 15 minut temu też szukałem jakieś ciekawe mmorpg i zainteresowały mnie 2 tytuły Eve online (może to zależy jak bardzo jest p2w to się sprawdzi ) i secret worlds legends . MgKriz ja tobie polecam żebyś przetestował GW2 może nie jest do końca f2p i jest po angielsku ale tobie na pewno przypadnie do gustu jak mi .

Cechy:F2P,PL,Żeby nie było 1 osoby na mapce :D