Dobre gry na słaby komp

Mam zamiar nagrywać co nie co na yt, i dlategoż przyszedłem do was z tą sprawą. Podajcie jakieś dobre gierki o słabych wymaganiach systemowych.(żeby mój komp mógł uciągnąć nagrywanie)

Typem gry którą chciałbym od razu odrzucić jest FPS TPS itp.

Na resztę gier jestem skłonny odpowiedzieć tak. Od razu możecie sobie odpuścić pisanie: "Nawet nie myśl o nagrywaniu na takim złomie" Nowy komputer dostanę za dobre parę miechów, a nagrywać chciałbym zacząć jak najprędzej.

Parametry "złomka":

CPU: Intel® Core™2 CPU 4300 @ 1.80GHz

RAM: 3,1Gb

K. Graficzna: GeForce 9500 GT

Nagrywaj gry ze swojego dzieciństwa, o ile takie miałeś. ;_;

No nie wiem, jakieś CoD'y 4 inne gówna, MoH'y, Serious Sam II.

Gry mojego dzieciństwa to głównie gry z pegazusa i ew. ps2. Raczej ciężko o coś z kompa ;/

Ja ci doradze żebyś nagrywał programem : Msi Afterburner. Nagrywa odrazu dźwięk mikrofonu z obrazem i dźwiękami z gry. Ten program nie zamula tak kompa jak Fraps.

Gry :

BF BC2 - na średnich/niskich ustawieniach

CoD y - do 4 części

No i nie wiem, coś o podobnych wymaganiach.

gry-online.pl szukaj gier 2009/2008 wstecz pap

Ja ci doradze żebyś nagrywał programem : Msi Afterburner. Nagrywa odrazu dźwięk mikrofonu z obrazem i dźwiękami z gry. Ten program nie zamula tak kompa jak Fraps.Gry :BF BC2 - na średnich/niskich ustawieniachCoD y - do 4 częściNo i nie wiem, coś o podobnych wymaganiach.

albo ja jestem głupi albo czegoś tu nie rozumiem, MSI afterburner to prog do podkręcania grafy do robienia OC, a nie do nagrywania, kurcze co za rady

a co do strzelanek obadaj Soldier of fortune

Flash, jest możliwość nagrywania bo chyba kiedyś próbowałem tym nagrywać, ale można harakiri je*nąć przy tym.

Nie chce zniechecac ale myslisz ze ktos bedzie ogladal Twoj kanal gdy bedzie zawieral stare tytuly gier- bo jak na poczatek to slabiutko ?

Hey guys! Czytajcie może całego posta. Napisałem, żeby nie dawać mi strzelanek. (TPS, FPS)

Co do MSI Afterburnera to jest raczej średni, klatki spadają o ok. połowę i nie mogę ogarnąć żeby mi dźwięk nagrywało.

@Hogh Miałem zamiar nagrać max 1-2 gry na tym kompie. Za parę miesięcy dojdzie mi nowy komp (najprawdopodobniej koło wakacji).

Jeśli oglądasz kogoś na YT, kogoś kto nagrywa let's play'e, tylko dla oglądania nowych gier to good luck & have fun.

@edit:

Przeczytałem dorzucić, sorry. :D

W takim razie to TES IV: Oblivion, Devil May Cry 4, Torchlight 2, serie Assassin's Creed i takie tam.

Fallout 3

Age of Empires II

Age of Empires III

vampires of masquerade bloodlines

Alien Vs Predator Rocznik 1999- 2000

I Am Alive ?

Limbo ?

Max Payne ?

Star Wars , Kotor i te sprawy

Stary need For speed sporo osób w to gra na starych kompach

dragon age

majesty

alan wake

word of goo

shank 2

Jeszcze jedno pytanko: Jakiego programu do nagrywania użyć, aby była jakość 720p i nie duży spadek Fps'ów ?

Ja nagrywałem we f®apsie, na 30 FPS bodajże, w rozdzielczości 1280x720. Bandicam, Action i inne gówna się buntowały.

Szczerze mówiąc to mam tak samo ;/

Gdyby nie windows XP to przerzuciłbym się na Action!

Myślę, że już lepiej poczekać te parę miesięcy na nowego kompa ;/

Zainstaluj siódemkę, na gorszym kompie mam nawet ten system.

Dobre gry na słaby komputer? To the moon, pokemony na vba, Duel of Champions, Duels of Plainswalker i generalnei karcianki online.

Niestety jestem osobą, która w karcianki grała mało. Albo bym lamił albo w ogóle nie ogarnął ;o

Jedynym dobrym pomysłem są pokemony.

Jakowoż nie chce być "majnstrimowy" to sobie poszukałem hacka...

To co zobaczyłem mnie rozwaliło. Pokemon Quartz...

Te pokemony są śmieszne... TAM JEST NAWET POKEMON PUSZKA (tincrab czy jakoś tak)

A żeby nadać temu większej śmieszności, oto pokemon kutach.

http://lparchive.org/Pokemon-Quartz/Update%2011/16-pkquartzfull_17.png

Gothic 1 i gothic 2, co do gothic 3 to nie jestem pewny. Spróbuj też Orcs Must Die.