Siema, czy mógłby mi ktoś polecić fajne giery na XBOX360, moje wymagania to:
- dosyć ładna grafika
- co-op lub gra online
- cena adekwatna do jakości
- na xboxa
Proszę o jak najszybsze odpowiedzi
PzDr. Avi
Siema, czy mógłby mi ktoś polecić fajne giery na XBOX360, moje wymagania to:
- dosyć ładna grafika
- co-op lub gra online
- cena adekwatna do jakości
- na xboxa
Proszę o jak najszybsze odpowiedzi
PzDr. Avi
Te MoH'y i te CoD'y ew. jakieś cryssissy albo jakieś halo. Może asasynek 3 ?
Jak lubisz piłkę nożną, to fifa 13 lub Pes 2013. Jak lubisz FPS, to cod'a lub moh'a, albo bf3 będzie dla ciebie. Jak jakąś grę akcji, to gta IV, plus dodatek lub GTA SA.. Jak wyścigi, to starego mfs most wandet - nie tego nowego. No i horrork'i typu Silent Hil.
Borderlands 2, Dead island
Hmm chyba byłą strzelanka "Army Of Two" albo jakoś tak, że poprostu był CO-Op i było dużo możliwości współpracy, A jeżeli chcesz solo, proponuje Ninja Gaiden, 1 rok temu to chyba była najtrudniejsza gra świata, sam nie przeszedłem na 2 poziomie a jest chyba ich 4 albo 5 ;D
UFC 3
Fifa 13
Grand Slam Tennis 2 (nie wiem czy jest tryb online,ale raczej tak
Takie preferencje podałeś, że można całą bibliotekę podć
Miałem na oku Red Dead Redemption, Mortal Combat i Black Ops'a Co myślicie?
Wszystkie gry które wymieniłeś są dobre.
Aha i nie wiem czy czekać na CoD: Black Ops 2 czy kupić 1? A ew. podmianki to mortal kombat na tekken 3. Interesuje mnie te Saints Row The Third, wymieniajcie jak znacie jakieś podobne gry do serii Saints Row. Czy GTA to nie wiem bo jak chce zagrać w GTA San Andreas to ide do kolegi, chociarz miło by było mieć swoje Nad Most Wantedem się zastanowię, ale brakuje mi jeszcze jednej gry do kompletu, mianowicie jakiejś fantsy-online (coś tyupu MMORPG). Myślałem nad Fable The Journey, chyba że znacie jakiś lepszy tytuł
PzDr. Czekam na odpowiedzi ;}
P.S. Interesują mnie gry akcji, bo sportowe już mam.
Gram często na xBoxie u kuzyna (ma sporo gier) i mogę ci polecić Red Dead Redemption + dodatek, Assasin's Creed wszystkie części, BF3 i Dance Central 2 i 3 bo zabawna gra max do tańcowania ^^.
Polecam Frorze 4 jak ktoś BARDZO lubi samochodówki z bardzo dobrym odzwierciedleniem do realnej jazdy. Polecam także fallout 3 (jest boski) wiedzimin 2(the best Jak dla mnie ) i BF3
@up Forza jak już up@@@lepiej zagrać bo1 a potem 2 bo są związane ze sobą fabularnie może to zabawne ale lubię fabule serii coda MW;d z cpt pricem na czele.
Jak bym miał konsolę, to bym grał w Red Dead Redemption . za***ista gra
. Zapomniałem o niej
.
Hmm.. a czy w The Elder Scrolls V : Skyrim jest mocny naciks na fabułę? Bo gra jest niestety tylko w języku angielskim, a bardzo jestem zauroczony tą grą. Myślałem też nad Mass Effect'em 3. Czy jest jakaś inna możliwość kupienia starego Most Wanted'a niż allegro?
Tak w the elder scrolls v jest nacisk na fabułę, zresztą jak w każdej grze single player....Ale pewno w sklepie będą polskie wersje (z napisame ofc).Mass effect 3 wygląda w sumie jak 1 i 2, tylko po prostu kontynuacja fabuły, także jak nie grałeś w poprzednie częsci, to właśnie sobie je kup.Co do ostatniego pytania nie jestem pewien, także nie odpowiem.
Polecam także gry takie jak:
Hitman absolution (jakieś tam multi jest, ale nie wiem jakie)
Jeżeli lubisz gry z zombie to Dead Island to świetna decyzja, zwłaszcza jeżeli grasz przez neta
Borderlands 2, tutaj też niezła beka z gry
Sprintel cell conviction, fajnie się gra na multi
Rage na kompie się fajnie gra, chociaż także muszę zaopatrzyć się w wersje na xboxa
UFC undisputed 3, fajna bijatyka (dla mnie nawet lepsza niż tekken)
Resident Evil 6, chyba wiesz co to za gra, a to jest najnowsza odsłona gry
Medal of honor warfighter, naprawdę dobry FPS, godny polecenia chociaż jeżeli wolisz jeszcze lepszy, z lepszym multi bo BF 3
Sleeping dogs, fabuła jest po prostu za***ista
Max payne 3
Ninja gaiden 3
Wiedźmin 2, Polska dobra gra z baardzo dobrą fabułą oraz akcją
Oczywiście nie wszystkie posiadają multi/coopa
Most wanteda jedynie w jakiś komisach z grami używanymi.
A czy w którymś z pobliskich sklepów (empik, carrefour, media expert) można zakupić polską wersję Skyrima na X360? Bo na stronie z empika pisze że nie określono (FAIL). Czy opis Mass Effect 3 jest zgodny z tym jak to opisał SuchyKanal? Mass Effecta pobrałem demo i szczerze powiem że troche nudne było strzelanie (zero urozmaiceń, jedynie chowanie się za przedmitami), ale czy w dalszej części gry jest więcej opcji? Strasznie podoba mi się także Just Cause 2.
Ja polecam wiedźmina 2
Bo mass effect 3 to jest tak jak poprzednie częsci, tylko kontynuacja fabuły.A czy da się tego skyrima kupić polskiego w empiku ? Pojedź i sprawdź, czy pisze na opakowaniu Polska wersja językowa (napisy), ja na kompa miałem po pl, to i pewnie na xboxa będzie po pl (chociaż sama gra mi się nie spodobała, nie jestem fanem takich rpgów, wolę dużo akcji ).Just causa kup sobie, będzie już dosyć tani, a gra jest bardzo dobra, dużo się dzieje, ale zobacz także nowego hitmana, gra też niczego sobie
.