Dobre gry z polskim dubbingiem?

Nasza mnie ochota na grę w naszym ojczystym języku. Czego oczekuję?
-Aby gra nie była zbyt stara
-By była wciągająca
-No i tak jak w temacie...aby miała polski dubbing.
-(opcjonalnie) aby była dosyć mroczna.

Przypadły mi do gustu:
BF:BC2
Wiedźmin
Wiedźmin 2
Mirror's Edge
Gothic
Gothic 2
Gothic 3
Skyrim

Odpada:
Na pewno STALKER.

Jakieś propozycje?

Widząc takie tytuły czyli perełki rpg zalecałbym pograć w Fable, mimo braku dubbu, ale gra nadal jest bardzo dobra

Mass effect :)

Dragon Age

Przeszedłem Fable 1 i 3.
Mass Effect jakoś do mnie nie trafia...nie wiem dlaczego. Próbowałem grać w 1 i 3...nudziło mi się po 30 minutach gry.
Z Dragon Age to samo ,_,

Możesz spróbowac tak jak @up Mass effecta, genialny rpg, cały czas do niego wracam, ale jeśli chodzi i polski dubbing to tylko część 1 miała dobry, 2 część pod względem dubbingu jest mierna a w 3 częśći z tego co mi wiadomo to brak dubbingu.

( i tak btw, jeśli byś zamierzał kupić serie mass effecta, to na 1 sie nie przejedziesz, ale 2 oraz 3 posiada sklep gdzie można kupić: w 2 rózne zbroje a w 3 pomimo ekwipunku różne misje na czym się strasznie zawiodłem, wydałem kase na SP a tu jeszcze mam sklep z misjami za rl kasę, żałuję, że nie sciągnąłem i nie mam wszystkiego, ale po za tym sklepem rpg świetny)

Może Crysis? z tego co pamiętam to nawet nawet był dubbing, nie wiem jak tam w 2 czy 3 z tym jest ale 1 i warhead były spoko.

Zobacz też Fallout 3 czy NV, również świetny rpg post ap. (nie wiem czy w nv jest dubbing, ale w 3 jest przedni)

@edit

co do tego mass effecta, to posta pisałem jak był dodany tylko jeden post, nie odswieżyłem i tak o sie wklepało, wybacz

Napisałem...ME jakoś do mnie nie przemawia.
Grałem kiedyś w Crysisa, bez dubbingu i...gra była cholernie nuda.

Jedyna gra z dobrym dubbingiem to Baldur's Gate. Fronczewski. Więcej mówić nie trzeba.

Najnowszy Tomb Raider. Według mnie bdb dubling.

Hitman Absolution?

Zobacz jeszcze:

- Diablo 3

- StarCraft 2

jak dla mnie najlepsza czesc Mass effecta to 2 :) moze ja sproboj... chociaz nie wiem czy ma dubbing.

Fifa 14

Może Prince of Persia ( pamiętam te żarty księcia z PoP 2008 , niektóre denne, ale czasem można było się pośmiać ), z tego co wiem, to do Piasków Czasu i 2008 był PL dubbing, ale co do reszty to nie jestem pewien.

Rage oraz seria Diablo dodatkowo dużo starsze tytuły ale za to bardzo wciągające i mroczne jak np. Baldur Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 oraz Neverwinter Night 1,2+DLC na pewno przypadną tobie do gustu jeżeli lubisz wyzwania i dobrą zabawę.

Fallout za bardzo przypomina mi Stalera...ogólnie nie lubię gier rpg pomieszanych z fps/tps.
To samo z ME.

Baldur's Gate...eh, wolę coś bardziej dynamicznego.
Nie wiem czy te gry jakoś w miarę dobrze będą działać na moim drewniaku...ale je sprawdzę.
Starcrafta przeszedłem kilka razy :P
Diablo kupię dopiero jak kumpel kupi...do tego czasu muszę zadowolić się czymś innym ._.
Przeszedłem większość części Księcia Persii, więc nie będę drugi raz zasiadać dlatego, że gra ma polski dubbing.
Rage ma mój kumpel z o wiele lepszym kompem, gra tnie się mu niemiłosiernie. Poza tym gra niby jest strasznie liniowa.

Nie chcę gier, w której tylko stoję i wciskam kilka klawiszy na krzyż...chcę coś dynamicznego.

Tak, wiem...jestem wybredny ._.

Max Payne 1

Ten klimat...

XCOM Enemy Unknown, Risen(2), Warcraft III, Splinter Cell Chaos Theory,

Gra stara ale jest godna uwagi.

Dunegon Keeper 2

Bardzo fajna seria Splinter Cell polecam Chaos theory i Double Agent

Warcraft 3 też fajna gierka i dobry dubbing