Witam podobno blizzard wysłał do wszystkich keye którzy zapisali sie do bety przed 16 grudnia wiec jeśli ktoś ma zbedny to proszę wysłać na pw Żeby osłodzić czas osobom czekającym na klucz do zamkniętych testów, twórcy ogłosili, że wysłali zaproszenia wszystkim graczom, którzy zapisali się do bety do dnia 16 grudnia.
Dobre info
Tak też się stało,zapraszam na priv mam keya
Jeżeli ktoś ma wolny kluczyk to chętnie przygarnę.
Dziękuję i pozdrawiam.
Też bym prosił key'a pod choinkę Plz priv :X
Ja z chęcią przygarnąłbym taki kluczyk Miły prezent na święta zrobiłaby mi jakaś dobra duszyczka. Pozdrawiam i dziękuję
Jak jakaś dobra dusza chciała by się podzielić takim kluczykiem to chętnie przygarnę
Ja dla kolegi poprosze na święta!
Dało by się załatwić kluczyk dla mnie? Ja głupek zarejestrowałem się 17
http://mmorpg.org.pl/forum/classifieds/item/3052-hearthstone-za-paysafecard/

~Leman
ja też chętnie przyjmę kluczyk- rejestrowałem się do bety ze 2 miesiące temu ale z jakiegoś powodu ten !@$!@$!@ kwadracik obok heartstone się odznaczył i szansa przepadła ;(
Przygarnę owy kluczyk z chęcią .
Ja też poproszę kluczyk na pw
Ja chętnie przygarnę kluczyk. Chciałem się zapisać do bety ale jeśli dobrze pamiętam trzeba było zainstalować jakąś aplikację podczas której wyskakiwał mi błąd więc nici z zapisu :/
To jak wszyscy proszą, to ja też poproszę o kluczyk na pw.
Ja również poproszę o klucz na pw.
Prosiłbym również o kluczyk na PW :-)
Jak ktoś byłby tak miły, to i ja bym poprosił kluczyk na PW
Witam podobno blizzard wysłał do wszystkich keye którzy zapisali sie do bety przed 16 grudnia wiec jeśli ktoś ma zbedny to proszę wysłać na pw Żeby osłodzić czas osobom czekającym na klucz do zamkniętych testów, twórcy ogłosili, że wysłali zaproszenia wszystkim graczom, którzy zapisali się do bety do dnia 16 grudnia.