Dobre mmo

Witam,poszukuje jakiegoś nice moorpg ponieważ ostatnimi czasy grałem nly w CS'a i troche nudy doskwierają ;p chodzi mi o coś w co można pograć dłużej niż np. miesiąc...Grałem juz w takie tytuły jak:mu online,cabal online,kal online,l2,tibia,ether saga,RoM,margonem ,tales of pirates + testowałem dziś gods war ale to jakieś dno -.- W tej chwili gram na dosyć słabym sprzęcie ponieważ mój ostatni komp uległ zniszczeniu Oo i gram na troche starszym :|

Cechy jakie wymagam:

-Waga instalki nieważna

-Z wymaganiami bez przesady

-Wciągającaa

-Dobry system PVP

-Grafika na średnim poziomie+

-Niechodzi mi o gre w której chodzi się po pustyni zabijając co 10 min 1 potworQa

-Duzo skilli i klas jak i rozwojów postaci

-Poporostu dobra gierka w którą można dłużej pograć ;p

WoW'a spróbuj. Imo najlepszy mmo pod słońcem. Nawet na prywacie (jak dobry prywat) potrafi pobic na glowę reszte mmo. Gra ma wszystko, co taka gra mieć powinna... Sam cale życie omijałem prywaty jak się da, a teraz jak głupi gram po 50-60h tygodniowo ;X

Witam,poszukuje jakiegoś nice moorpg ponieważ ostatnimi czasy grałem nly w CS'a i troche nudy doskwierają ;p chodzi mi o coś w co można pograć dłużej niż np. miesiąc...Grałem juz w takie tytuły jak:mu online,cabal online,kal online,l2,tibia,ether saga,RoM,margonem ,tales of pirates + testowałem dziś gods war ale to jakieś dno -.- W tej chwili gram na dosyć słabym sprzęcie ponieważ mój ostatni komp uległ zniszczeniu Oo i gram na troche starszym :|

Cechy jakie wymagam:

-Waga instalki nieważna

-Z wymaganiami bez przesady

-Wciągającaa

-Dobry system PVP

-Grafika na średnim poziomie+

-Niechodzi mi o gre w której chodzi się po pustyni zabijając co 10 min 1 potworQa

-Duzo skilli i klas jak i rozwojów postaci

-Poporostu dobra gierka w którą można dłużej pograć ;p