Dobre MP3 do 100 zł

tak jak powyżej ^^ nie wiem czy w dobry dział trafiłem :D mam 100 zł na MP3 i za to też chciałbym fajne słuchawki nauszne :)

Osobiście mam koss porta pro albo mogę ci polecić creative aurvana.

Co znaczy fajne? Jak na moje, to fajne się zaczynają od co najmniej ~~200-250 za odtwarzacz9z jednym wyjątkiem poniżej) i ~~200 za słuchawki, za 100zł możesz iść do marketu i kupić byle co, wszystko będzie grać na tym samym poziomie, raczej słabym.

Jedyna w miarę sensowna opcja to sansa clip+ i jakieś słuchawki trochę lepsze CAL/ shure srh-240(ok 200zł, ja bym brał shure). clip jest bardzo ciepły i potrzebuje zrónoważenia słuchawkami o dość chłodnym brzmieniu.

Wszystko też zależy od tego, czego chcemy słuchać, bo nie wszystko jest tak uniwersalne.

@ED- zapomniałem, przy CAL od razu po kupnie by trzeba zrobić recabling, bo bez tego raczej kiszka, nowe okablowanie dopiero powoduje, że grają na poziomie

~~200 za słuchawki, za 100zł możesz iść do marketu i kupić byle co, wszystko będzie grać na tym samym poziomie, raczej słabym.

haha

Dobrymi tanimi słuchawkami (do muzyki) są Superlux HD681.

Natomiast co do samego MP3... niestety tu w niczym nie pomogę.

Co znaczy fajne? Jak na moje, to fajne się zaczynają od co najmniej ~~200-250 za odtwarzacz9z jednym wyjątkiem poniżej) i ~~200 za słuchawki, za 100zł możesz iść do marketu i kupić byle co, wszystko będzie grać na tym samym poziomie, raczej słabym.Jedyna w miarę sensowna opcja to sansa clip+ i jakieś słuchawki trochę lepsze CAL/ shure srh-240(ok 200zł, ja bym brał shure). clip jest bardzo ciepły i potrzebuje zrónoważenia słuchawkami o dość chłodnym brzmieniu.Wszystko też zależy od tego, czego chcemy słuchać, bo nie wszystko jest tak uniwersalne.@ED- zapomniałem, przy CAL od razu po kupnie by trzeba zrobić recabling, bo bez tego raczej kiszka, nowe okablowanie dopiero powoduje, że grają na poziomie
a czy ja napisałem "fajne"?? dobre !!! ale tanie -.-
tak jak powyżej ^^ nie wiem czy w dobry dział trafiłem mam 100 zł na MP3 i za to też chciałbym fajne słuchawki nauszne

Tutaj!, z resztą, fajne to zapewne też znaczy dobre, bo słuchawki mają grać, a nie wyglądać

Sansa Clip+

Polecam Sanse, sam posiadam i jestem bardzo zadowolony z ich wydajności.

tak jak powyżej ^^ nie wiem czy w dobry dział trafiłem :D mam 100 zł na MP3 i za to też chciałbym fajne słuchawki nauszne :)