tak jak powyżej ^^ nie wiem czy w dobry dział trafiłem mam 100 zł na MP3 i za to też chciałbym fajne słuchawki nauszne
Dobre MP3 do 100 zł
Osobiście mam koss porta pro albo mogę ci polecić creative aurvana.
Co znaczy fajne? Jak na moje, to fajne się zaczynają od co najmniej ~~200-250 za odtwarzacz9z jednym wyjątkiem poniżej) i ~~200 za słuchawki, za 100zł możesz iść do marketu i kupić byle co, wszystko będzie grać na tym samym poziomie, raczej słabym.
Jedyna w miarę sensowna opcja to sansa clip+ i jakieś słuchawki trochę lepsze CAL/ shure srh-240(ok 200zł, ja bym brał shure). clip jest bardzo ciepły i potrzebuje zrónoważenia słuchawkami o dość chłodnym brzmieniu.
Wszystko też zależy od tego, czego chcemy słuchać, bo nie wszystko jest tak uniwersalne.
@ED- zapomniałem, przy CAL od razu po kupnie by trzeba zrobić recabling, bo bez tego raczej kiszka, nowe okablowanie dopiero powoduje, że grają na poziomie
~~200 za słuchawki, za 100zł możesz iść do marketu i kupić byle co, wszystko będzie grać na tym samym poziomie, raczej słabym.
haha
Dobrymi tanimi słuchawkami (do muzyki) są Superlux HD681.
Natomiast co do samego MP3... niestety tu w niczym nie pomogę.
Co znaczy fajne? Jak na moje, to fajne się zaczynają od co najmniej ~~200-250 za odtwarzacz9z jednym wyjątkiem poniżej) i ~~200 za słuchawki, za 100zł możesz iść do marketu i kupić byle co, wszystko będzie grać na tym samym poziomie, raczej słabym.Jedyna w miarę sensowna opcja to sansa clip+ i jakieś słuchawki trochę lepsze CAL/ shure srh-240(ok 200zł, ja bym brał shure). clip jest bardzo ciepły i potrzebuje zrónoważenia słuchawkami o dość chłodnym brzmieniu.Wszystko też zależy od tego, czego chcemy słuchać, bo nie wszystko jest tak uniwersalne.@ED- zapomniałem, przy CAL od razu po kupnie by trzeba zrobić recabling, bo bez tego raczej kiszka, nowe okablowanie dopiero powoduje, że grają na poziomiea czy ja napisałem "fajne"?? dobre !!! ale tanie -.-
tak jak powyżej ^^ nie wiem czy w dobry dział trafiłem mam 100 zł na MP3 i za to też chciałbym fajne słuchawki nauszne
Tutaj!, z resztą, fajne to zapewne też znaczy dobre, bo słuchawki mają grać, a nie wyglądać
Sansa Clip+
Polecam Sanse, sam posiadam i jestem bardzo zadowolony z ich wydajności.