Cześć,
szukam z kolegą jakiegoś dobrego coopa na dłużej.
Graliśmy już w:
- Alien Swarm
- DeadZ
- TF 2
- BFH
Chodzi mi o to, żeby dało się grać naprawdę drużynowo, a nie tylko biegać i na********ć
Cześć,
Graliśmy już w:
- Alien Swarm
- DeadZ
- TF 2
- BFH
Chodzi mi o to, żeby dało się grać naprawdę drużynowo, a nie tylko biegać i na********ć
Blacklight retribution ma co-op
Powyższych użytkowników którzy odpowiedzieli proponuję wysłać na lekcje czytania do przedszkola.
Przeczytajcie temat: FREE TO PLAY.
Mi osobiście to gustu przypadł Zombie Grinder, głównie ze względu na grafikę w stylu pixel-art, ale nie każdemu się to spodoba.
Jakby nie patrzeć to każda dungeonówka poniekąd jest co-opem.
Dragon Nest, Vindictus, C9, etc.
No More Room in Hell, zombie survival z kilkoma mapami na których robimy obdżektiwsy, fajny system walki, dość realistyczna produkcja,można grać.
APB Reload polecam od siebie Bądźcie policjantami będzie ciekawiej we 2, bo bandyci we 2 ? Troszkę nie pasuje, chodź zawsze też można ;p
Cry of fear na steamie.
spliner cell
hmmm Operation Flashpoint dragon rising
nie wiem Arma 2/3 ma mase fajnych kampanii
Hmm,a gierki typu "dungeon" wam odpowiadają?Jeżeli tak to Vindictus i C9 powinno wam się spodobać
Dlaczego nie skusisz się na paczkę gier Humble ? Masz tam DeadSpace 3 a nie da sie ukryć, że gra aktualnie jest prawie za darmo. Płacisz 3 zł i dostajesz gre wartą 100 zł. Jeśli jednak upierasz się przy totalnej darmoszce to polecam Warframe. W co opie gra się bardzo przyjemnie. Firefall też będzie ciekawą zabawą. Równie dobrze mogę polecić Global Agenda ale jak tam jest aktualnie z populacją to niestety nie wiem
Polecam także Cube World, generowany świat, 6 ras, 4 klasy, super widoki, dużo boss'ów. We 2, albo i więcej osób gra się super !!
naucz się czytać ze zrozumieniem.Co do tematu.Dodam jeszcze że dobry co op to Alien Swarm.Tyle że styl grafiki nie każdemu się podoba.
Graliśmy już w:- Alien Swarm
Jak można pouczać kogoś nt. czytania ze zrozumieniem, jeśli samemu się nie czyta?
Co do gry... Firefall w grupce kilku osób może być ciekawy. Ludzie od jakiegoś czasu wychwalają Warframe - tuż po premierze był nudny i pusty, ale jeśli coś się zmieniło to faktycznie warto dać mu szansę. Poza tym dungeonówki z C9 na czele. Jeśli piracicie to warto też zainteresować się Terrarią przez hamachi czy innego gamerangera...
Może to trochę napie*******a, ale są motywy RTS co daje nam nieco rozkminy jak budować aby nie wtopić całego teamu, a prędzej ubić team przeciwny: http://www.tremulous.net/ kosmici vs kosmiczni żołnierze, FPS z motywami rozbudowy, upgrejdu graczy itp.
Polecam Warframe, na początku jest łatwo, ale z czasem kolejne etapy są coraz cięższe i lecenie na pałę nie jest rozwiązaniem.
Polecam także: Minecraft (Ale o tym chyba słyszeliście), Diablo III
Czytajcie ze zrozumieniem, jak byk jest F2P. Kazdy kolejny glupi post odpowiednio nagrodze.
SKILL2 aka Special Force 2
Ja od siebie tez polece Warframe : ta gra jest tylko do coopa i co najwazniejsze jest dobra . Sa tez pojedynki na arenie, ale to jest dobre jako dodatek. Moze SWTOR? Na mmo tak srednio (bo wieksze grupy sa przydatne moze raz, czy dwa na cala gre:P), ale do coopa fajna, z kumplem kampanie dwoch klas przeszlismy (przemytnika i rycerza jedi) i powiem ze calkiem przyjemnie sie gralo. Cos z odmennym klimatem, czyli typowym fantasy : DDO, dungeonowka, duzo klas, opcji budowy, czarow, umiejetnosci itp. A co wazniejsze to ta gra juz jakis czas jest na rynku i ciagle dodatki wychodza, wiec nagle zamkniecie serwerow nie grozi
. Wlasnie, moze bys sprecyzowal : jaki klimat, czy to ma byc shooter czy slasher czy rpg czy co
. Bo tak to mozna troche tego wymieniac
Cześć,
Graliśmy już w:
- Alien Swarm
- DeadZ
- TF 2
- BFH