Dobry Fps z mutantami, duchami itd

Grane:

Fear 1,2,3

BS area 51

Legendary

Rage

LFD(gry z zombie mnie nie interesuja)

Condemned

Doom

Darkness

Metro

Cryostatis

Fallout

Stalker. Cała trylogia pełna mutantów i innych stworów jak pijawki i poltergeisty

Metro 2033 szczerze ci polecam. Duchy są, nawet jest o nich fabularna wzmianki, mutanty rowniez, ogolnie przyjemny klimat (w sensie ze przyjemnie sie gra bo gierka jest hmm mroczna?). Nawet mozesz grac na takim poziomie ze ci nie widac ile masz ammo i chyba bez celownika. Gierka dzieje sie w moskiewskim metrze po apokalipsie. Czasem wychodzisz na zewnatrz i tam jest dopiero cudnie. Powiem ze w niektorych momentach idzie sie przestraszyc, jak idziesz w masce, koncza ci sie filtry, twoja postac dyszy a tutaj z podlogi wyskakuje ci mutant. Gra cudo

@edit

Rzeczywiscie spis preczytalem tylko ogolnie, szukajac "2033", wiec w takim razie stalker- tez spoko gierka

Black mesa, half life 2 ?

Metro 2033 szczerze ci polecam. Duchy są, nawet jest o nich fabularna wzmianki, mutanty rowniez, ogolnie przyjemny klimat (w sensie ze przyjemnie sie gra bo gierka jest hmm mroczna?). Nawet mozesz grac na takim poziomie ze ci nie widac ile masz ammo i chyba bez celownika. Gierka dzieje sie w moskiewskim metrze po apokalipsie. Czasem wychodzisz na zewnatrz i tam jest dopiero cudnie. Powiem ze w niektorych momentach idzie sie przestraszyc, jak idziesz w masce, koncza ci sie filtry, twoja postac dyszy a tutaj z podlogi wyskakuje ci mutant. Gra cudo

Metro wymienilem, Ukonczylem oraz przeczytalem 2 booksy.

Clive Barkers Jericho .To fps horror.

Jericho nie przypadlo mi do gustu poprzez klimat oraz skakanie po członkach teamu.

Może Deadspace? Albo FarCry 1? W Bulletstormie też mamy do czynienia z mutantami, ale nie wiem czy o taki klimat chodzi.

sry, nie zauważyłem przed napisaniem posta, że to ma być FPS, a nie TPS

Cry of Fear jako mod do Half-Life.

Borderlands 1,2 dużo muantów

Crossfire gdzie jest Mutant mode , i wiele innych modów ^^ Grafika niby stara ale ! gra się świetnie

Painkiller

Far Cry 2, tam bodajże są jakieś mutanty. WarZ Czy DayZ (mod do arma2). Jeśli chodzi Ci także o survival i multi.

Grane:

Fear 1,2,3

BS area 51

Legendary

Rage

LFD(gry z zombie mnie nie interesuja)

Condemned

Doom

Darkness

Metro

Cryostatis

Fallout