Dobry MMOFPS

Szukam jakiegos dobrego MMOFPS-a cos jak Battlefield F2P tylko z item shopem ktory nie ma tak duzego wplywu na gre (tzn nie zbiera sie miesiacami by kupic jedna bron ktora za 2 lvle juz bd slaba i znowu zacznie sie tak dlugie farmienie).

Probowalem :

Planetside 2 lecz za slaby komp , fest sie tnie ta gra ;/

Cs - nie podoba mi sie (wole zbierac pkt na jakies eq)

Gra musi posiadac ładna grafike ( chodzi mi oto by nie miala grafy jak cs 1.6)

Item shop w ktorym moge se kupic fajne bronie poprzez granie , farmienie .(byle nie zajmowalo to cale miesiace na jedna bron)

Podawajcie propozycje ...

mam 3

1.combat arms

2.warrack

3.(i moim zaniem chyba najlepsza) blackshot

W warrock hacker gonił hackera więc tą grę odradzam. Swego czasu grałem w CrossFire. Przyjemna gra ale teraz podejrzewam że osiągnęła dno z powodu haxów...

Arctic Combat, jest w fazie open beta i jest na steamie.

Zdecydowanie Arctic Combat. Polecam, sam grałem i gra jest EPICKA, a tak mało waży :)

A w tym Arctic combat sa jakies fajne plansze , jakies tryby? duzo broni do wyboru?i wgl?? Oplaca sie wgl zaczynac w to grac?

Opłaca, broni nie jest masa, ale to beta i będą rozwijać tą gre.

Zainstalowałem Arctic Combat i co zaobserwowałem? lagi, postać się po prostu teleportuje nie wiem dlaczego, sprzęt mam w porządku, łącze też. Czy to na niskich detalach czy na wysokich, w dodatku server EU

Planetside 2 otwarty swiat, swietna grafika i grywalnosc:_

Planetside 2 otwarty swiat, swietna grafika i grywalnosc:_

Czytasz ty wogóle posty?? Przecież pisał że mu nie chodzi...

@momentx to czy się opłaca grać to musisz sam sprawdzić. Gra dopiero w fazie beta więc jeszcze wiele zmian (oby na lepsze) przed nią ;)

probuje ta gre (arctic combat) i podczas nacisku log in w launcherze , laucher poprostu sie wylacza bez zadnego errora ani nic ... Nie wiem jak to naprawic

Dajesz "Uruchom jako administrator", powinno pomóc, miałem to samo w C9.

Co do AC, to gierka bardzo fajna, prosty system celowania/strzelania (jak w CS/Combat Arms), a nie wydziwiany jak w Ghost Recon. Tylko niestety lagi są, ale mam nadzieję, że to naprawią.

AVA zjada wszystkie powyższe tytuły i pod wzgledem grafiki jak i grywalności, nie ma tam tez masy hakerów jak w CA i reszcie tytułów, polecam też Americas Army 3, świetna symulacja!

Szukam jakiegos dobrego MMOFPS-a cos jak Battlefield F2P tylko z item shopem ktory nie ma tak duzego wplywu na gre (tzn nie zbiera sie miesiacami by kupic jedna bron ktora za 2 lvle juz bd slaba i znowu zacznie sie tak dlugie farmienie).

Probowalem :

Planetside 2 lecz za slaby komp , fest sie tnie ta gra ;/

Cs - nie podoba mi sie (wole zbierac pkt na jakies eq)

Gra musi posiadac ładna grafike ( chodzi mi oto by nie miala grafy jak cs 1.6)

Item shop w ktorym moge se kupic fajne bronie poprzez granie , farmienie .(byle nie zajmowalo to cale miesiace na jedna bron)

Podawajcie propozycje ...