Ja polecam z całego serca Team Fortress 2
Grafika cukierkowa, jednak dla mnie to ogromny plus. Ponad 200 godzin przegranych. 9 Klas więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Masa trybów rozgrywki. Polska wersja i sporo polskich serwerów. Rozgrywka to nie tylko bezsensowna siekanka. W wielu mapach liczy się również zgranie i odpowiednie dobranie klas. Ogromną frajdę daje również customizacja postaci - jest bardzo dużo broni, które zmieniają nieco rozgrywkę daną klasą (np. snajper posiada oczywiście kilka snajperek, ale możesz równiesz używać Łuku. Soldier posiada normalną bazookę z 4 nabojami, albo kilka innych, np. z 3 nabojami, jednak dodającymi 15hp przy trafieniu przeciwnika). Oprócz bron są również czapki i dodatki, jako elementy estetyczne, których zbieranie daje również niemałą satysfakcję.
Jest to najlepszy FPS w jaki dane mi było grać, więc polecam w 100%.
TF2 jest z systemie F2P, jednak jeśli chcesz rozszerzyć inwentarz i mieć możliwość Tradowania przedmiotami z graczami, wystarszy, że dokonasz dowolnego zakupu w Item Shopie (nawet za 30 centów) - wtedy twoje konto zmienia status na premium.