Siemka! Wraz z kolegą szukamy dobrego prive (zaludnionego) pod Legion. Chodzi nam głównie by byli ludzie na dungeony od 15lvl+
Dobry Priv pod legion
Nie ma dobrych privów pod legion, zapłać te 50zł miesięcznie i miej spokój, pewność, a nie szukasz alternatywy, bo to już nawet wytłumaczenia nie ma. Jak chcesz grać na privach to poszukaj czegoś na wotlk, ponad tym już nie bardzo sens jest grać
Chyba na WoW-Freakz jest najwecej online, aktualnie 2600 na Legionie.
Całkiem sprawnie idą im prace nad ogarnięciem tego dodatku, więc w sumie są najbardziej obiecujący ze wszystkich privów.
Co do privów, to grałem kiedyś na serwerach MOP. No cóż, nie było to zbyt miłe "doświadczenie". Bug na bugu, większość questów niewykonalna. Jeśli chodzi o Legion, to tylko global. Jest jeden Legionowy priv ale z tego co słyszalem to bez potiona na exp nie da rady, questów na artefakt nie ma, daje je nam NPC, brak raidów, class halów, kampani itp.
JAKI k**wa PRIV ? CHYBA PIRACKI SERWER
Cóż. O ile nic nie mam do serwerów na starszych dodatkach - wiadomo, ktoś woli starszego WoWa to na nich gra, o tyle piracenie najnowszego to zwykłe złodziejstwo, bo jak to niby inaczej nazwać.
Heh już wyczuwam te hejty: "A bo mnie nie stać bo to drogie jest" - No to nie graj.
No ale z opiniami jest jak z d*pą - każdy ma swoją.
Pozdro
Firestorm. Poza tym, to reszte można sobie darować Nie jestem w stanie stwierdzić, czy istnieją jeszcze ekipy, którym się jeszcze chce robić dobre serwery - to znaczy takie jak za czasów dodatków BL I WotLK. Lich już sam w sobie wydawał się wydmuszką w porównaniu do Globala, a z każdym innym dodatkiem ta różnica się drastycznie pogłębiała.
Trzeba zdawać sobie sprawę, że piracki/prywatny serwer, to nie jest nawet demo oficjalnej wersji gry. Bossy, questy i wiele innych systemów to właściwie placeholdery - działają może w 20%. Zankomita większość mobów, instancji oraz questów nie jest oskryptowana, więc jest to bicie kukkiełek lub męczenie się questami, które nie chca działać.
Zdecydowanie odradzam. Po co wściekać się kiedy granie ma sprawiać radość? Jeśli, nie chcesz wydawać pieniędzy na abonament, znajdź inne tytuły w które możesz sobie swobodnie pograć.
Siemka! Wraz z kolegą szukamy dobrego prive (zaludnionego) pod Legion. Chodzi nam głównie by byli ludzie na dungeony od 15lvl+