Dobry rpg

Otóż z tego powodu, że pewien mod nie zaakceptował mojego tematu w szukkam MMO (chociaż zaakceptował temat w którym było 1 zdanie, a ja się rozpisałem) to chcę spróbować w swoich sił w jakiejś Single Playerówce.Szukam czegoś w styłu fable (fabuła musi koniecznie wciągać, a nie zanudzać i musi być wolno klasować, np. mage i warrior w jednym).Mam nadzieję, że znacie podobną grę do tej, oddrazu mówię, że skyrim odpada, próbowałem w tej grze swoich sił 3 razy, ale gra mnie nie przekonuje.

Fable nie grałem, ale może Kingdom of amalur Ci się spodoba wydaje się podobne(Edit: przynajmniej graficznie) Przyjemnie tłucze się moby, ale fabuła mnie nie porwała.. Dla mnie Top1 rpg Gothic 1/2. Warto zagrać mimo, że ma ponad 10lat

Fable nie grałem, ale może Kingdom of amalur Ci się spodoba wydaje się podobne(Edit: przynajmniej graficznie) Przyjemnie tłucze się moby, ale fabuła mnie nie porwała.. Dla mnie Top1 rpg Gothic 1/2. Warto zagrać mimo, że ma ponad 10lat

W klasyki grałem :D i poszukuję czegoś jeszcze, nad Kingdom of amalur się zastanowie, ale szukam czegoś z dobrą fabułą, która wciągnie.

Być może Risen , Risen 2 ? Dark Soul ? Torchlight , Torchlight 2 , Sacred , Sacred 2 z dodatkiem ?

Któraś z tych ?

Gothic 1 + 2

fabuła cię wciągnie na maxa zaufaj mi :P

nie ma systemu klas typu jesteś wojownikiem masz latać tylko z mieczem i ciąć

tam możesz być magiem/wojownikiem kim chcesz a i tak używasz wszystkich dostępnych broni jeśli nauczysz się nimi władać

magia występuje tam w postaci run i scrolli zadania są bardzo ciekawe i się nie nudzą dodatkowo możemy dołączyć do jednego z obozów

a jest ich 3 Stary obóz Nowy obóz i obóz na bagnach

gothic2: fabuła zaczyna się gdy 1 się kończy i na nowo musimy uratować świat tym razem przed... nie powiem ci sam odkryj ale 2 jest dużo ładniejsza i fajniejsza

ale nie podchodz do 2 zanim nie zaczniesz 1 :P

1. Drakensang

2. Witcher

3. Dragon Age

4. Mass Effect

5. Neverwinter Nights

O Gothicach (oprócz 4) nie wspomnę bo to są gry obowiązkowe dla fana rpg.

Żadna z powyższych gier nie straszy teksturami ale do listy można byłoby dopisać Wrota Baldura.

Otóż z tego powodu, że pewien mod nie zaakceptował mojego tematu w szukkam MMO (chociaż zaakceptował temat w którym było 1 zdanie, a ja się rozpisałem) to chcę spróbować w swoich sił w jakiejś Single Playerówce.Szukam czegoś w styłu fable (fabuła musi koniecznie wciągać, a nie zanudzać i musi być wolno klasować, np. mage i warrior w jednym).Mam nadzieję, że znacie podobną grę do tej, oddrazu mówię, że skyrim odpada, próbowałem w tej grze swoich sił 3 razy, ale gra mnie nie przekonuje.