Dobry serial?

Witam was forumowi rodacy.

Wczoraj zakończyłem siódmy sezon HIMYM, no i jak to w życiu bywa, ósmy sezon tak szybko się nie ukarzę. W związku z tym, postanowiłem znaleźć sobie drugi serial do codziennego oglądania w mojej wiernej przeglądarce internetowej.

Tak więc, czego szukam? (nie chodzi mi tu o jeden specyficzny serial)

- czegoś zabawnego, naprawdę zabawnego,

- czegoś w klimatach fantasy, nie:Camelot, Merlin, Gra o Tron,

- czegoś w klimatach postapokaliptyczny,

- czegoś podobnego do HIMYM, nie: Friends.

I to raczej było by na tyle, mam nadzieję, że znajdziecie coś dla mnie ;).

Mnie osobiście bawi Californication, ale to kwestia gustu. Jeśli chodzi o klimaty postapokaliptyczne to dużego wyboru raczej nie ma, jest całkiem niezłe (nieskończone) Jericho i trochę zbyt przesłodzony moim zdaniem Jeremiah. Swoją drogą polecę coś spoza tematów jakie podsałeś, a dokładniej Miasteczko Twin Peaks.

Polecam serial Grim(wiem,że gatunek nie zbyt przybliżony do tego co opisałeś,lecz serial bardzo wciąga)

Nie znam seriali w klimatach, ktorych poszukujesz, lecz jesli mowa o czyms zabawnym, to sprawdz serial The Office. Znam dwie wersje, angielska i amerykanska, obie sa zabawne i warte zainteresowania, choc miej tez na uwadze, ze nie sa to jakies arcydziela.

The Walking Dead

3 sezon ma wyjść gdzieś na jesień tego roku, odcinki liczą po 40min średnio jeden.

Powinieneś obejrzeć Grę o Tron.

Hmm ja polecam Walking of the Dead bo tam zombiaki koniec Świata itp. Lub tez Super Natural niczego sobie :)

Z zabawnych i podobnych do HIMYM polecam The Big Bang Theory. Męczę obecnie 3 sezon, po 8-10 odcinków dziennie :)

Dzięki za odpowiedzi, Grę o Tron oglądam co tydzień na HBO ^^.

Big Bang Theory oglądałem trochę jak miałem CC, jakoś mi nie podzedł, aczkolwiek może spróbuje.

W weekend wypróbuje sobie The Walking Dead, Office, i może Jericho, czekam na dalsze propozycje ;)

Z klimatów końca świata etc. to chyba The Walking Dead. Bardzo dobry serial o apokalipsie zombiaków. A jesli o komedie chodzi To Californication, The Big Bang Theory i chyba mój ulubiony serial komediowy - IT Crowd. Po prostu to uwielbiam :D.

Aha, jeszcze Scrubs (po polskiemu Hoży doktorzy) też mi się podoba.

a polecam moj ulubiony serial The Vampire Diaries :P

A ja tam ci polece nowy serial Alcatraz. Świetna otoczka fabularna, 2-3 pierwsze odcinki epickie, potem jest neico gorzej, ale nadal trzyma ponad przecietny poziom. Narazie jest jeden sezon, mi zostały jeszcze 3 odcinki, kumpel mówi że fajna końcówka. No cóż, zobaczymy. Co do zabawnego to Supernatural, co prawda chłopaki od 3 sezonu coś się sztuczni zrobili, ale nadal trzymają poziom.

a polecam moj ulubiony serial The Vampire Diaries

I czekać teraz na nowy sezon tyle czasu :( :( :(

No , ale jest na co czekac ;p Elenka wkoncu wampirkiem :D a juz myslalem ze calkowicie odeszli od ksiazki

Witam was forumowi rodacy.

Wczoraj zakończyłem siódmy sezon HIMYM, no i jak to w życiu bywa, ósmy sezon tak szybko się nie ukarzę. W związku z tym, postanowiłem znaleźć sobie drugi serial do codziennego oglądania w mojej wiernej przeglądarce internetowej.

Tak więc, czego szukam? (nie chodzi mi tu o jeden specyficzny serial)

- czegoś zabawnego, naprawdę zabawnego,

- czegoś w klimatach fantasy, nie:Camelot, Merlin, Gra o Tron,

- czegoś podobnego do HIMYM, nie: Friends.

I to raczej było by na tyle, mam nadzieję, że znajdziecie coś dla mnie ;).