Najlepiej chyba zrobic sobie koszulke samemu.
Za wykonanie nadruku zaplacisz do 40 zlotych (pelen kolor, rozmiar a3, jednostronnie za 39pln - tak bylo w moim przypadku) + koszt koszulki.
Gladkie koszulki mozna kupic w zasadzie w kazdej hurtowni odziezy natomiast musisz sie kierowac jakoscia, w tym przypadku bezkonkurencyjna jest firma FruitOfTheLoom (http://www.fruitoftheloom.pl/), koszulki przez nich robione sa GENIALNE, sam mam kilka takich, w tym jedna ze zlotu HD z Milwaukee z 2004 roku, czyli ma 10 lat i wciaz trzyma sie swietnie, nie rozciagnela sie nigdzie (czesto w kolnierzu) a nadruk jest bez jakichkolwiek uszkodzen (tutaj pytanie czy to kwestia jakosci nadruku czy koszulki).
Jezeli sie zdecydujesz, pamietaj ze grafika musi byc odpowiednio przygotowana-kolory CMYK i rozdzialka 300 dpi, to ostatnie jest problemem gdyz najparwdopodoniej nie znajdziesz takich grafik w internecie, bedziesz wiec musial rozciagnac mniejsza (sa do tego programy, ktore robia to niemazle bezstratnie, oczywiscie platne, ale mozna znalezc na chomiku).
Ja osobiscie jestem b zadowolony z koszulek ktore sam sobie robilem (z dota2).