Dobry sprzęt a laguje heh

Witam,

Kompter mimo iż spełnia minimalne wymagania to i tak bardzo laguje. Z jednej strony może być wina płyty, ale może być to też za mała ilość RAM.

Jeśli jakaś dobra dusza powie mi po jakiej stronie leży wina, byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

Sprzęt:

CPU: Intel Core 2 Quad Q66000

GPU: ASUS Radeon R7 370

MOBO: Foxconn G31S (tak mam napisane na płycie natomiast nieznalazłem dokumentacji na stronie Foxconn)

RAM: 3GB DDR2

- komputer nie moze lagowac - lagowac moze łacze...

- to nie jest dobry sprzet

- powiedz w co probujesz grac?

- heh -

Gotowiec z allegro? 10 letni procesor do całkiem dobrej karty?

Sprzet jest tragiczny jesli chodzi o standardy w dzisiejszych czasach. Podejzewam ze procek nie wspolgra z karta graficzna bo po prosu jest za slaby.

Przy takim sprzęcie, to nie dziwie sie, że masz mało fpsow. Skoro w opisie masz GW2 i Aiona, to rozumiem, że grasz właśnie w te gry?

Ogólnie procek do wymiany, płyta do wymiany, ramy do wymiany i pewnie zasilacz, to również jakiś no name tracer 800w.

Witam,

Kompter mimo iż spełnia minimalne wymagania to i tak bardzo laguje. Z jednej strony może być wina płyty, ale może być to też za mała ilość RAM.

Jeśli jakaś dobra dusza powie mi po jakiej stronie leży wina, byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

Sprzęt:

CPU: Intel Core 2 Quad Q66000

GPU: ASUS Radeon R7 370

MOBO: Foxconn G31S (tak mam napisane na płycie natomiast nieznalazłem dokumentacji na stronie Foxconn)

RAM: 3GB DDR2