Witam serdecznie poszukuję jakiś dobrych gier "Single Player" , na Zimowe wieczorki. Cóż gatunek nie jest istotny wymieniajcie proponujcie, grafika również jest dal mnie mało istotna
Dobry tytuł/tytuły na Zimowe wieczory
Kingdoms of Amalur : Reckoning
Serie Crysis
Gothic Serie
Serie Wiedźmin
Dead Island,Gothic I i II,X-Blades,Wiedźmin I i II,Fairy Bloom Freesia I wszystkie części FEAR
Może Europa Universalis, teraz wyszła 4 część, jest bardzo dobra, The Settlers: Droga do królestwa, wracają trochę twórcy do korzeni bardzo przyjemnie się gra, syndrom jeszcze jednej tury w Heroesach czy civilization też się sprawdza na wieczory.
Lżejsze może być np diablo, czy heartstone. Sam się kiedyś zagrywałem w innego H'n'S pod tytułem Tittan Quest, przyjemne to było.
Poza tym zawsze można uderzyć w jakiegoś RPG, Skyrim, WIedźminy, Risen i tak można wymieniać, nie wiem w co grałeś w co nie ale przejście RPG zimą ma swój urok, dla mnie jest prawie jak wysłuchanie opowieści przy kominku, można się nieźle oderwać.
Mam nadzieję że pomogłem
Jak wyżej gothic I,II+Noc Kruka i III
Fable (1 i 3 gdyż 2 nie ma na PC)
TES:Morrowind,Oblivion,Skyrim
Wiesiek
Jade Empire ( dobra gierka)
To the Moon. Btw poszukaj chusteczek grajac w to.
Return To Castle Wolfenstein
COD'y
BF'y
Medal Of Honor'y
Titan Quest +dodatek
Diablo 2+dodatek
Max Payne 1,2,3
Sleeping Dogs
Far Cry 3
Fallout 1, 2, 3, NV
Zobacz sobie Saints Row 3 i 4, bardzo fajne gry. Właśnie gram w czwórkę i bardzo sobie ją chwalę
Pomijając serie Gothiców, TESów i Wiedźminów polecę "Two Worlds" zarówno pierwszą jak i drugą część.
Może tak jakaś gra z jeszcze aktywnego Humble Bundle?
Jakiś batman albo władca pierścieni.
P.S. Gram aktualnie w Władce Pierścieni, całkiem przyjemna rozgrywka.
Ale nie wiem na ile starczy.. zawsze pozostaje wspólne granie ze znajomymi dzięki trybowi wieloosobowemu.
Sir, You Are Being Hunted- gra survival z otwartym światem. Takie Dayz, tylko że zamiast zombie są roboty
Mafia I, Mafia II- co tu dużo mówić. Po prostu świetne...
Alan Wake- horror z całkiem ciekawą fabułą,
Batman: Arkham Asylum- pierwsza część z serii gier o Batmanie.
Mam nadzieję że pomogłem
W zimowe wieczory najlepiej pograć w gry z dobrą fabułą, ew. proste gry Indie.
Od siebie polecę:
- Borderlands 1, 2
- Torchlight 1, 2
- Bastion
- The Walking Dead
- Binding of Isaac
- Trine 1, 2
- Electronic Super Joy
- Thomas Was Alone
- Death Spank
- Incredipede
- Gothic 1-3
- Serious Sam 1-3
- Amnesia
- World of Goo
- Little Inferno
i wiele, wiele innych, ale to + poprzednie polecenia powinny wystarczyć Ci do przyszłej zimy.
Wpisz w google "dobra gra", wyjdzie na to samo. Temat to porazka, nawet nie podales wymagan dotyczacych poszukiwanego tytulu. Zamykam.
Witam serdecznie poszukuję jakiś dobrych gier "Single Player" , na Zimowe wieczorki. Cóż gatunek nie jest istotny wymieniajcie proponujcie, grafika również jest dal mnie mało istotna