Dobry tytuł/tytuły na Zimowe wieczory

Witam serdecznie poszukuję jakiś dobrych gier "Single Player" , na Zimowe wieczorki. Cóż gatunek nie jest istotny wymieniajcie proponujcie, grafika również jest dal mnie mało istotna :)

Kingdoms of Amalur : Reckoning

Serie Crysis

Gothic Serie

Serie Wiedźmin

Dead Island,Gothic I i II,X-Blades,Wiedźmin I i II,Fairy Bloom Freesia I wszystkie części FEAR :)

Może Europa Universalis, teraz wyszła 4 część, jest bardzo dobra, The Settlers: Droga do królestwa, wracają trochę twórcy do korzeni bardzo przyjemnie się gra, syndrom jeszcze jednej tury w Heroesach czy civilization też się sprawdza na wieczory.

Lżejsze może być np diablo, czy heartstone. Sam się kiedyś zagrywałem w innego H'n'S pod tytułem Tittan Quest, przyjemne to było.

Poza tym zawsze można uderzyć w jakiegoś RPG, Skyrim, WIedźminy, Risen i tak można wymieniać, nie wiem w co grałeś w co nie ale przejście RPG zimą ma swój urok, dla mnie jest prawie jak wysłuchanie opowieści przy kominku, można się nieźle oderwać.

Mam nadzieję że pomogłem :)

Jak wyżej gothic I,II+Noc Kruka i III

Fable (1 i 3 gdyż 2 nie ma na PC)

TES:Morrowind,Oblivion,Skyrim

Wiesiek

Jade Empire ( dobra gierka)

To the Moon. Btw poszukaj chusteczek grajac w to.

Return To Castle Wolfenstein

COD'y

BF'y

Medal Of Honor'y

Titan Quest +dodatek

Diablo 2+dodatek

Max Payne 1,2,3

Sleeping Dogs

Far Cry 3

Fallout 1, 2, 3, NV

Zobacz sobie Saints Row 3 i 4, bardzo fajne gry. Właśnie gram w czwórkę i bardzo sobie ją chwalę

Pomijając serie Gothiców, TESów i Wiedźminów polecę "Two Worlds" zarówno pierwszą jak i drugą część.

Może tak jakaś gra z jeszcze aktywnego Humble Bundle?

Jakiś batman albo władca pierścieni.

P.S. Gram aktualnie w Władce Pierścieni, całkiem przyjemna rozgrywka.

Ale nie wiem na ile starczy.. zawsze pozostaje wspólne granie ze znajomymi dzięki trybowi wieloosobowemu.

Sir, You Are Being Hunted- gra survival z otwartym światem. Takie Dayz, tylko że zamiast zombie są roboty ;)

Mafia I, Mafia II- co tu dużo mówić. Po prostu świetne...

Alan Wake- horror z całkiem ciekawą fabułą,

Batman: Arkham Asylum- pierwsza część z serii gier o Batmanie.

Mam nadzieję że pomogłem B)

W zimowe wieczory najlepiej pograć w gry z dobrą fabułą, ew. proste gry Indie.

Od siebie polecę:

- Borderlands 1, 2

- Torchlight 1, 2

- Bastion

- The Walking Dead

- Binding of Isaac

- Trine 1, 2

- Electronic Super Joy

- Thomas Was Alone

- Death Spank

- Incredipede

- Gothic 1-3

- Serious Sam 1-3

- Amnesia

- World of Goo

- Little Inferno

i wiele, wiele innych, ale to + poprzednie polecenia powinny wystarczyć Ci do przyszłej zimy. :)

Wpisz w google "dobra gra", wyjdzie na to samo. Temat to porazka, nawet nie podales wymagan dotyczacych poszukiwanego tytulu. Zamykam.

Witam serdecznie poszukuję jakiś dobrych gier "Single Player" , na Zimowe wieczorki. Cóż gatunek nie jest istotny wymieniajcie proponujcie, grafika również jest dal mnie mało istotna :)