Dobryrycerz.pl

Chciałem wam przedstawić grę dobryrycerz.pl . Gra jest naprawdę bardzo rozbudowana i potrafi wciągnąć na wiele godzin. Gra dzisiaj wyszła z wersji Beta i wszyscy zaczęli grę od nowa. Łatwo można stać się najlepszym.

Galeria gry znajduje się na stronie. Jeżeli gra wam się spodoba był bym wdzięczny gdybyście polecili ją innym.

Nie będę już nic pisał bo na stronie znajdziecie najważniejsze rzeczy.

Sporo macie uzytkowników

Sporo macie uzytkowników

Pisałem że wszyscy zaczęli od nowa. Wszystkie konta z bety zostały skasowane o 19.

Ja czekam na DobryMudżyn.PL

28 potworow BLEE maloooo!

Nazwa mistrzowska -.-'

Źle napisałem jest 28 potworów ale i tak czym większy ty masz lvl to one też mają większy.

Nazwa mistrzowska -.-'

Dokładnie. Gorszej nazwy to już nie mogliście wymyślić.

89% graczy uważa,że nazwa jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%

89% graczy uważa,że nazwa jest najważniejsza,wklej to do podpisu jeśli należysz do pozostałych 11%

Ty se jaja robisz?:)

Zgodzam się niestety. Sama nazwa już odstrasza. Jak by w ogóle była fikcyjna/zmyślona to by juz było lepiej... a tak to brzmi tantednie.

Ty se jaja robisz?

Hi Hi :P

Raczej tak:

89% graczy uważa, że nazwa jest prawie najważniejsza, wklej to do podpisu jeżeli należysz do pozostałych 11% :P

Kurde ... czy ja jestem aż taki inny ?. Wszędzie jestem po stronie tych 89 %. Uwielbiam jak gra ma niecodzienną nazwę i super grafikę bo inaczej dla mnie gra to tandeta. Nazwa w sumie drugorzędna ale grafika... PODSTAWA żeby moje oko lśniło :P

Włączyłem, zobaczyłem misje, wyłączyłem.

To jest coś ala Gladiatus. To ja dziękuje...

Słabe -.- Wszedłem pograłem 2 minuty i wyszedłem. A nazwę to żeś wymyślił xd

Kurde ... czy ja jestem aż taki inny ?. Wszędzie jestem po stronie tych 89 %. Uwielbiam jak gra ma niecodzienną nazwę i super grafikę bo inaczej dla mnie gra to tandeta. Nazwa w sumie drugorzędna ale grafika... PODSTAWA żeby moje oko lśniło

No cóż, każdy ma inne priorytety.

Jak możecie to piszcie czemu wam się nie podoba.

Chciałem wam przedstawić grę dobryrycerz.pl . Gra jest naprawdę bardzo rozbudowana i potrafi wciągnąć na wiele godzin. Gra dzisiaj wyszła z wersji Beta i wszyscy zaczęli grę od nowa. Łatwo można stać się najlepszym.

Galeria gry znajduje się na stronie. Jeżeli gra wam się spodoba był bym wdzięczny gdybyście polecili ją innym.

Nie będę już nic pisał bo na stronie znajdziecie najważniejsze rzeczy.