Mała zresztą niespodzianka, bo przecież Blizzard uprzedzał, że - w przeciwieństwie do wielu obecnych "testów" MMO - tutaj odbędzie się wipe, czyli innymi słowy wyczyszczenie całego waszego progresu do zera.Jeśli jednak dostaliście się do bety i nie cz...
Dobrze wam idzie w Hearthstone? Nie przyzwyczajajcie się za bardzo, bo wkrótce wipe
Na portalu ktoś napisał komentarz, iż ci co mogą grać po wipie będą OP. Nie rozumiem czemu został ostro zminusowany ponieważ to prawda, jest cbt ludzie będą grać, zbierać karty i po normalnym starcie gry będą już naprawdę mocni, może nie op ale i tak dużo lepsi od tych zaczynających grę na premierze. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czemu komentator tak został zminusowany?
Bo na portalu każdy lubi minusować szczególnie mnie, jednak też tego nie rozumiem, napisał prawdę
Głupio robi blizzard, że po cbt nie będzie wipe, jeżeli to ma być ostatni wipe to powinni otworzyć obt żeby wszyscy byli na równi.
@up Dokładnie. Smutne też jest to, że mam D3, SC2+dodatek, full wowa subskrybowanego i nie dostałem klucza
najpierw niech zajma sie balansem, pozniej moga robic wipe
Łotrzyk to obecnie OP do potegi postac, to samo Warrior oraz Paladyn, pierwszy z nich moze Ci zmiesc w 4 turach
Szkoda, że żaden łotrzyk nie może mnie zmieść, tak bardzo chciałbym tego doświadczyć. Wiadomo coś w ogóle o OBT?
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
no to ja mam pecha, bo wiekszosc pojedynków vs Łotrzyk przegrywam z kretesem
Mała zresztą niespodzianka, bo przecież Blizzard uprzedzał, że - w przeciwieństwie do wielu obecnych "testów" MMO - tutaj odbędzie się wipe, czyli innymi słowy wyczyszczenie całego waszego progresu do zera.Jeśli jednak dostaliście się do bety i nie cz...